Pawel - ocena (1) Uwielbiam mieć czyste auto i według mnie ta myjnia jest najlepsza w Gdańsku Pawel Msaspa - ocena (1) Od 5 lat dbają o moją optimę i za każdym razem czuję jak bym odbierał nowe... Msaspa Aneta - ocena (1) Trafiłam na myjnie z polecenia i nie zawiodłam się. Polecam wszystkich którzy... Aneta
Patrick - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta.... Patrick Viola - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa i doskonałe wykonanie. Drobne zadrapania i rysy... Viola Aga - opinia (1) Najlepsza myjnia w Trójmieście. Sumienność, profesjonalizm i wzorowa obsługa... Aga Patryk - opinia (1) Świetna jakość w świetnej cenie, pełen profesjonalizm i zaangażowanie.... Patryk Pranie Rewelacja!! (1) Muszę przyznać że jestem naprawdę zaskoczony podejściem właścicieli którzy są... Stały klient Super Podejście i profesjonalizm !! (1) Bardzo dobra i profesjonalna myjnia . Panowie naprawdę znają się na robocie.... Zadowolony Klient Sprawnie i solidnie (1) Fabryka pary to naprawde solidna firma, pakiet podstawowy w przypadku mojego... Piotrek super usługa! (1) Otrzymałam nieskazitelnie czysty samochód, a nie wybrałam nie wiadomo jakiego... Karolina Złote ręce (1) W galerii metropolia zaczyna się coraz więcej dziać, a co za tym idzie ja sam... Igor Pranie tapicerek (1) Oddałam samochód do czyszczenia tapicerki, którą już dawno skazałam na... Aleksandra Pranie tapicerek (1) Oddałam samochód do czyszczenia tapicerki, którą już dawno skazałam na... Aleksandra Samochód jak nowy (1) Tak czysty samochód miałam chyba w dniu zakupi! Pachnie w nim tak, ze nie... Asia Pozytywne wrażenie (1) Bardzo pozytywnie dla mnie. Sprawnie, dokładnie i przystępna cena. Łucja Czyste auto w godzinkę (1) Ekspresowe tempo Panów z myjni mnie zaskoczyło. PRosiłam że zależy mi na... Michalina Zdecydowanie polecam (1) Pełen profesjonalizm! Samochód wewnątrz lśni. Beżowe skóry odzyskały... Lidia Myjnia godna polecenia (1) Co mogę powiedzieć - myjnia godna polecenia. Jestem bardzo zadowolona. Mycie... Basia Solidn myjnia (1) Dlugo po odebraniu samochodu zastanawilam się czy to moj? Idealnie... ASX