Kolejny raz świetnie (1) Kolejny raz korzystałem z usług Fabryki mój Ford dalej wygląda jak nowy.... Paweł Rzetelność ! (1) Polecam wszystkim osobą, które dbają o swoje samochody i zależy im na... Mateusz super sprawa! (1) Nie ma co dużo mówić. Fachowa robota, polecam goraco. Filip
POLECAM!!! (1) Poziom usług jest po prostu oszałamiający. Miałam auto w strasznym stanie... nowa klientka Rewelacja! (1) Jestem przemile zaskoczona poziomem uslugi. Auto zostało wyczyszczone na tip... Wdzięczna Klientka Nie ma się do czego przyczepić (1) Usługa prania tapicerki i czyszczenia całości wnętrza auta wykonana... MK Zadowolony (1) Witam... Byłem na myjni 21.06 aby przywrócić porządek w moim aucie. Powitał... DRczarny Mycie autka (1) Najlepsza myjnia w Gdańsku! Korzystam z niej wielokrotnie, jestem zadowolona,... Klientka Zadowolony klient (1) Korzystałem dotychczas z kilku myjni samochodowych poszukując uparcie takiej... Starszy Pan Pranie tapicerki i podsufitki (1) Mój pojazd ma 5 lat i było to jego pierwsze pranie tapicerki i podsufitki +... Szymon Wypranie siedzeń po zdjęciu pokrowców (1) Pierwotnie chciałem tylko dokładnie odkurzyć siedzenia, na których zebrał się... Marek Samochód czystszy niż nowy. (1) Skorzystałem pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. Auto doprowadzone... Paweł MARYLA - opinia (1) DRUGI JUŻ RAZ PO ZIMIE MYJE U TEGO PANA MOJE AUTKO . GDYBY BYŁ BLIŻEJ... MARYLA Rewelacja! Polecam. (1) 2 lata zadna myjnia nie mogła wyczyścić podsufitki - umyta wyczyszczona!!!.... Oleksandr Pełen profesjonalizm (1) Jestem bardzo zadowolona z usług myjni. Skorzystałam po raz pierwszy, głównie... Toyota Polecam. (1) Bardzo miła i rzeczowa obsługa, czyszczenie wykonane porządnie. Ponadto udało... Andrzej Rewelacja (1) Rewelacja! Samochód od nowości nie miał pranych tapicerek w środku, teraz... esio Myjnia na wysokim poziomie. (1) Chciałem odświeżyć auto przed sprzedażą, żeby wstydu nie było przed... Adam Polecam (1) Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, jakość usługi na wysokim poziomie.... j bb - opinia (1) Samochód został dokładnie wysprzątany, porządnie umyty i nawoskowany. Obsługa... bb