Julia - ocena (1) Jestem zachwycona usługą. Julia Dorota - opinia (1) Salon godny polecenia,jestem stałą klientka od 8 lat. Dorota Ela - opinia (1) Polecam z całego serca.Uslugi na najwyższym poziomie. Ela
Najlepszy Salon w Gdyni (1) Pięknie rzęsy,super salon.!!!! Jola Jak rzęsy to tylko w Fabryce Rzęs (1) Jestem stałą klientką i bardzo się cieszę,że trafiłam do tak wspaniałego... Iza Jestem bardzo zadowolona po każdej wizycie (1) Korzystam z usług fabryki rzęs od roku jeśli chodzi o rzęsy i pół roku... Basia Uratowana (1) Chciałam serdeczenie podziękować. Pani Violetta uratowała moje Święta. Miałam... Katarzyna Najgorsze paznokcie jakie robiłam (1) Zrobiłam hybrydowe paznokcie w Fabryce Rzęs. Paznokcie Pani robiła mi "na... Była Klienka Wszystko jest w porządku dopuki nie ma pytań (1) Chodziłam dopełnić rzęsy do Pani Wioletty od bardzo wielu miesięcy. Nigdy nie... Była klientka jestem na TAK (1) regularnie co 3 tygodnie odwiedzam salon już parę lat, Panie, które wykonują... Dominika Polecam! (1) Śmiało polecam, jestem osobą, która od kilku lat regularnie korzysta z uslugi... Nika Przedłuzanie rzęs (1) Jestem stałą klietką Fabryki rzęs.POLECAM ten salon z całą... Karolina