Nic szczególnego (2) Ogolnie lokal prezentuje sie dobrze ale sama impreza nie zrobila na mnie... WERT Są plusy i MINUSY (2) No niestety troszeczkę się zawiodłem. Do tej pory Face Club był wśród moich... Sławomir Eve - opinia (1) Miejsce bardzo fajne. Muzyka klubowa, kazdy znajdzie cos dla siebie. Nie... Eve
ogolnie ok (1) sadzilem ze era nacpanych karkow juz minela ale sie pomylilem,ceny drinkow... YO ! Goraco Polecam (1) Oferta klubu jest bardzo bogata, ceny w barach też bardzo konkurencyjne.... Marcin Wreszcie (1) Wreszcie klub, który może rywalizować z wieloma klubami w Sopocie . Brawo... Arcadioo W końcu "Arena Team" w 3 mieście (1) Klub zrobiony na bogato, muza spoko, ochrona wydaje się być profesjonalną. Co... Marcin moja ocena (1) Zacznę od cen :) Jest baardzo tanio, jest to ogromny plus! Nie spotkałam się... kasia Najlepszy klub w Trójmieście (1) Według mnie to najlepszy klub w Trójmieście. Duży lokal z dwiema salami -... Klubowicz Super lokal:) Polecam (1) Tam jest świetnie:)hmm a jacy faceci:))Mrrr:) Patii