Fajna propozycja dla wszystkich

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam wszystkich. Jestem dość doświadczonym fotoamatorem, który przymierza się do próby przejścia na zawodowstwo. W chwili obecnej chcę stworzyć sobie porządne portfolio w związku z czym szukam osób, które zgodziłyby się pozować mi w zamian za zdjęcia. Układ polega na tym, że osoba pozująca dostaje zdjęcia w wersji cyfrowej, a ja dostaję zgodę na publikację wykonanych zdjęć. Nawiążę współpracę ze wszystkimi zainteresowanymi; chętnie np z rodzinami z małymi dziećmi lub osobami o nietypowej urodzie (bez względu na płeć i wiek). W przypadku osób niepełnoletnich proszę o pisemną zgodę rodziców. Wszystkie zainteresowane osoby proszę o kontakt na maila
photographer1@go2.pl

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fajna propozycja dla wszystkich

to oczywiście nie ja się ogłaszam, ale fotograf, polecam dziewczyny , sprawdzony

nietypowa twarz tzn?

wyslij zdjęcia i zobaczysz, ale ja polecam, bo naprawde mozna miec potem fają pamiątkę

noooo, fajnie być tak opublikowanym i tu i tam i jeszcze gdzieś i nie wiedzieć gdzie, suuuper...

ja osobiście bym chciała ale jestem po slubie a twarz mam jak najbardziej pospolitą

mój brat był ostatnio i ma super zdjęcia od tego fotografa, ja tez idę ale jak zrobi się cieplej na plener, a w niedzielę idzie moja koleżanka ze swoją 8 miesięczną córeczką, zdjęcia dostaje się właśnie w zamian za prawo ich publikowania przez fotografa, to jest jasno okreslone i albo ktoś chce albo nie

Inne tematy z forum

rolety rzymskie kto ma? (33 odpowiedzi)

http://img62.imageshack.us/img62/6410/rolt.jpg Uploaded with ImageShack.us może podpowiecie :...

Przykurcz volkmanna (3 odpowiedzi)

Witam, czy miał ktoś problem z tego typu schorzeniem u 5-letniego dziecka i może się wypowiedzieć...

Catering na chrzciny?? (21 odpowiedzi)

czy moze ktoś by mi polecił jakiś dobry catering na chrzciny?? Pozdrawiam