FAMA DESIGN sp. j.

Meble kuchenne Aranżacja wnętrz

Gdynia, Władysława IV 46-48

Pochwała (1) Polecam ze względu na miłą i profesjonalną obsługę. Meble również bardzo dobre. Arek Satysfakcja (1) Bardzo fajna i rzetelna firma. Miła obsługa, szeroki asortyment. Musze... Mikołaj z Gdańska polecam pełen profesjonalizm (1) Moją kuchnię projektowała P.Dorota ,której jestem wdzięczna za każdym razem... Kamila
Polecam. (1) Firma godna polecenia. Zarówno projekt jak i realizacja przebiegała... Szymon mała kuchnia (1) jestem bardzo zadowolony z usług firmy FAMA. Zlecenie wykonano w terminie i... tomek tomczak Fama projektant (1) Bardzo jestem zadowolona z zaprojektowania kuchni. Projektant miał duże pole... Krystyna Rodziewicz GORĄCO POLECAM ! (1) Współpraca z Firmą Fama to czysta przyjemność. Zamówienie zrealizowane... Dorota PB Profesjonalne podejście do klienta (1) Profesjonalne podejście do klienta, dobrzy projektanci, świetni monterzy,... Monika z Gdańska Polecam tym, którzy chcą zrealizować swoje marzenia (1) Długo szukaliśmy takiego studium kuchennego, gdzie pod kierunkiem specjalisty... Ryszard R z Gdyni walek (1) ta firma to sciema uuuu jestem monterem w tej firmie już 12roczek (2) ....i niektóre z czytanych opini o firmie FAMA to do łez mnie doprowadzają... Roman POLECAM WSZYSTKIM ! (1) Na początku listopada wybrałam się do studia w Auchan by zamówić kuchnię,... Ludmiła S. Grazyna z Gdyni - opinia (1) Bardzo polecam firme Fama design.Trafilam tam przez przypadek, przy okazji... Grazyna z Gdyni Polecam! (1) Spokojnia mogę polecić firmę, która wykonała mi zabudowę mebli kuchennych.... Zadowolona Zadowolona ! (1) Poszukując wykonawcy dość nietypowej kuchni trafiłam do firmy FAMA DESIGN.... Magdalena POLECAM (1) Szybko, terminowo i w pełni profesjonalnie. Projektant, który mnie obsługiwał... Zadowolony OSTRZEGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 (1) Ta firma to nie porozumienie wszystko jest piękne dopóki nie podpisze się... Kamila STANOWCZO ODRADZAM (1) Jakość mebli pozostawia wiele do życzenia. Fronty są poobdzierane i nie... Zawiedziona klientka Polecam !!! (1) Terminy, jakość i obsługa mojego projektu na wysokim poziomie. Pan wykonał... J.S ... (1) Opinia dotyczy oddzialu we Wrzeszczu, na ul.Partyzantow. ....Wszytsko jest... Robert Karpinski