FAMA DESIGN sp. j.

Meble kuchenne Aranżacja wnętrz

Gdynia, Władysława IV 46-48

poniżej krytyki (1) Witam. Skorzystałem z usług biura w Auchan. Pan projektant za 150 zł w ok. 10... pabe klient - opinia (1) Projektant nie miał pojęcia o profesjonalnym projektowaniu. Czekał na pomysły... klient Sylwia - opinia (1) TRAGEDIA!!! Zamawiałam kuchnie na Partyzantów.Koszmarnie długo się czeka, z 7... Sylwia
Daniel - opinia (1) Radzę dobrze się zastanowić zanim zechcecie Państwo robić interesy z tą... Daniel Polecam (1) Robiąc projekt nie myślałem, że w Auchan jest tak fajna i doświadczona grupa... Zbyszek Niezadowolony - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam. Wlasnie minelo pol roku od czasu podpisania umowy,... Niezadowolony Brak słów (1) Nie polecam, chyba,że ktoś jest bardzo cierpliwy i chce poczekać pół roku. U... Agnieszka Lipa, nie polecam (1) A u mnie pol roku jak kuchnia niekompletna. Stanowczo nie polecam. Kolega... Niezadowolony Tragedia XXXL (1) Brak słów.Nie polecam.Projektant nie miał pojęcia o... rozczarowana TRAGEDIA (1) Popoieram moja przedmowczynie!! Wszytsko jest w porzadku na samym poczatku!... Niezadowolona Andrzej - opinia (1) Obsługa projektowa bardzo fajna i kompetentna. Obsługa wykończenia to... Andrzej Naprawdę warte polecenia!!! (1) Miło, szybko (w terminie), skutecznie i naprawdę profesjonalnie. Jestem... Ida