Pizza ochydnie wyglądała !!!! (1) Nie polecam tej pizzeri zamówiłem tam pizze gyros i była ochydna mięso twarde... Tomasz NACIĄGANIE KLIENTA (1) NIE POLECAM, CENY NIE POWALAJĄCE, ALE... W OFERCIE JEST NAPISANE ŻE W... KAMBAD Fenix-odrodzony z popiołów (1) Staram się co jakis czas wypróbowywac różne miejsca by mieć porównanie w... Anna
Kelnerki do wymiany (1) Nawet wtedy, gdy nie ma wszystkich zajętych stolików, kelnerki zwyczajnie... Bet NAPRAWDĘ DOBRA KNAJPKA (1) Tak czytałam różne opinie i myślę, że niektorym coś się pomyliło. Fenix to... Agata Tragedia do kwadratu;) (1) Witam!!! Odradzam Wszystkim wizytę w tej restauracji. Koszmar!!! Po wejściu... Madzia PYTANIE DO SZEFA - MIŁO BYŁOBY GDYBY ODPOWIEDZIAŁ na forum!! (1) Fanixa odwiedzam od kilku lat. Było to jadna z lepszych knajp na Przymorzu.... Była stałam klientka zajefajny dostawca (1) pizza jak pizza ale pewnego dostawce to bym schrupała :) Moja ocena jak... UlkaM Pawel - opinia (1) Nie wiem mi tam smakowało i dotarło bardzo szybko aż nie zdarzyłem się... Pawel Wow ! (1) Byłem przelotem w sprawach biznesowych i akurat mijałem tę restaurację.... Mariusz K. tak kiedys było lepiej:( (1) MSAKRA KELNERKI TO JAKIES MAŁOLATY ZERO DOŚWIADCZENIA A ZACHOWANIE JAK NA... zniesmaczona Kiedyś było inaczej... (1) Co prawda to prawda.. Kiedyś było zupełnie inaczej w tej knajpie.. zgrana... zawiedziona nieuczciwa obsługa (1) Przy zamówieniu przeze mnie ryby kelnerka nie była na tyle uczciwa, by... m zdecydowanie nie polecam (1) zamówiłem rybę w zestawie na wynos, nikt nie był łaskaw powiadomić mnie, że... krsy fajna pizzeria (1) byłem tam wczoraj, było super gorąco polecam. tylko tą stronę można by... woytek Nie informuja o promocjach! (1) Jedzenie ok. Poszliśmy w 4 wszystkim smakowało tylko ciekawe dlaczego nikt... Michał ... (1) moj znajomy chwali ten lokal ale ja nie.;/ zamawialam jedzienie przez telefon... Konsumentka wszędzie brud (1) Dawno nie byłam w tym lokalu więc to, co zauważyłam po dłuższej nieobecności... Ania Mi się podoba... (1) Lokal naprawdę nie jest zły. Obsługa jest miła wiadomo każdemu czasem... Adam żałuję, że nie przeczytałam tych opinii wcześniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) W ostatni weekend niestety skorzystałam z usług tej jadłodajni, bo inaczej... zawiedziona