Polecam (1) Fachowa obsługa, a przede wszystkim najlepsze ceny w trójmieście. Warto było... Joanna POLECAM !!! (1) Jeżeli ktoś poszukuje solidnego i uczciwego biura rachunkowego - a przy tym... Arek OK (1) Nie myli się ten, kto nie pracuje, zaletą jest jeśli ktoś sam znajduje swoje... Michał
Polecam (1) Solidne biuro i kompetentna obsługa. Jestem klientem od wielu lat i na pewno... Kasia Polecam! (1) Polecam! Klient to nie jest bank, bo bank dba o zaufanie klienta (1) 1.Przy uruchomieniu kredytu mieszkaniowego (wymagano ponownie tych samych... M.B. POLECAM (1) SZYBKA, MIŁA I PROFESIONALNA OBSŁUGA. CAŁA WIZYTA ZAJEŁA MI 15 MINUT CO... MICHAŁ :-) (1) Bardzo miła, sprawna i profesjonalna obsługa. W 30 min sprawdziliśmy... Maciej firma handlowo uslugowa - opinia (1) rewelacja. Tanio szybko a co najwazniejsze przemila obsluga firma handlowo uslugowa godne polecenia (1) super fachowa obsługa ;polecam tedi Stanowczo nie polecam !!!!! (1) Mieliśmy wątpliwą przyjemność podpisywania aktu notarialnego i dwóch umów w... WES Polecam (1) Jestem związana z tą firmą od kilku lat i chwalę sobie współpracę z nią.... Anna M. + (1) uczciwość i miły usmiech pani za szybą sprawia, że zawsze tam wracam ! m Porządna firma (1) Kancelaria mieści się w ładnej willi w Sopocie. Prowadzona jest przez państwo... Jarek jola - opinia (1) przyjazna obsługa, dobre ceny, warto skorzystać! jola skorzystałam polecam:) (1) Jestem zadowolona z usług. Sprawnie znaleziono ubezpieczenie AC w bardzo... Aga Bardzo niezadowolony... (1) Firma ma umowy sporządzone w sposób bardzo nieczytelny, prawniczy bubel. Czy... Wojciech Interesujące szkolenie (1) Brałem udział w szkoleniu okresowym Bhp dla pracodawców Szkolenie... Bogdan Laszczkowski :) (1) wszystko w jak największym porządku :) Ładny wystroj, miła obsługa,... Kit opinia nie pojawiła się na www (1) Wysoko oceniłem jakość usługi, ale nie widzę swojego komentarza na www,... Grzegorz Borówka