Polecam, bardzo wysoki poziom świadczonych usług (1) Przemiła obsługa i bardzo przystepna cena Małgorzata Mazurkiewicz dogodna lokalizacja i godziny urzędowania (1) notariusz, do którego chce się wracać Adrian Kessler lalek - opinia (1) bardzo mile panie w kasach lalek
Katarzyna Zarembska - opinia (1) bardzo miła ,szybka oraz profesjonalna obsługa Katarzyna Zarembska klientka (1) Oddział do zamknięcia. Elementarny brak dbałości o klienta klientka Polecam (1) Konkretnie, bez obijania w bawełne. Miałem OC w PZU, a w Allianz zapłaciłem... Jakub Saliński Grzegorz Skwara - opinia (1) Szybko i sprawnie. Jeden telefon, a drugiego dnia już miałem polisę OC i AC.... Grzegorz Skwara warto! (1) Terminowa i fachowa obsługa, zamierzam zostać stałą klientką! k Kancelaria godna polecenia (1) Bardzo udana współpraca, miła atmosfera, terminy zostały dotrzymane i na... Pan Bartosz G. - opinia (1) Super obsługa! Korzystałam z pomocy po raz pierwszy i się nie zawiodłam!... G. POLECAM (1) Szczerze polecam kancelarie rachunkową ABAK, żadnych uwag, fachowa oraz... J.C Polecam (1) fachowa obsługa to podstawa i w tym przypadku to się zgadza. Moje sprawy... Piotr z Rumi rewelacja! (1) Jestem bardzo zadowolony. Bardzo profesjonalnie, wszystkie zadane usługi w... sebastian godne polecenia:) (1) Fachowe porady , proponowane ciekawe rozwiązania, kadra wysoko... Karolina Poprostu zadowolony klient (1) Kulturalny, rzeczowy i dyspozycyjny agent, obsłużył nas fachowo i rzetelnie.... Jarek Kru... fachowo (1) korzystam z usług, zawsze terminowo, wysocie profesjonalnie. Tobiasz SUPER!!!!!!! (1) bardzo profesjonalnie, świetne podejście, szybko sprawnie i konkretnie,... Eliza Jestem bardzo zadowolona (1) Pani Monice udało się wynegocjować naprawdę korzystne warunki, a sytuacja do... Monika Rębisz bardzo dobra obsługa korzystne ceny naprawde polecam (1) bardzo dobra obsługa korzystne ceny naprawde polecam maciek Profesjonalna obsługa, miła atmosfera (1) naprawdę polecam Bogumiła Borkowska