Lepiej trafić się nie da (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Nigdy jeszcze nie spotkałem się z tak... Nowy klient Miłe zaskoczenie (1) W kwietniu moja mama złamała nogę i nie mogła podejść do banku, i ustalić... Kasia Wysoki poziom usług (1) Pełen profesjonalizm, wysoki poziom merytoryczny i organizacyjny. Wojciech Zblech
- Opinia (1) Od lat wraz z rodziną korzystam z usług Kancelarii P. Osypińskiej - Balcerzak... Marta Nowik-Kościołowska Zapytanie o sprawy spadkowe (1) Profesjonalna i wyczerpująca informacja telefoniczna.Na nurtujące mnie... Danuta Samołyk Profesjonalna obsługa (1) Jestem bankowcem, a z przyjemnością chodzę do Banku, który prowadzi moje... Olka PROFESJONALNA OBSŁUGA KSIĘGOWA (1) Korzystam z usług tego biura od roku 2007. Z biurem współpracuje mi się... Lucyna Zdecydowanie polecam. (1) Współpracuję z tą firmą od 2003 roku. Do tej pory nie było żadnych problemów,... Krzysztof Okonek Halina Witkowska - opinia (1) Muszę przyznać, że jestem zaskoczona poprzednią opinią gdyż moje wrażenia po... Halina Witkowska dziękuję (1) za pilnowanie moich spraw ubezpieczeniowych Jurek Spróbuj się dodzwonić! (2) Do tego banku nie można się dodzwonić w godzinach pracy na podany nr... Jan Jesteśmy bardzo wdzięczni (1) Polska Federacja Othello pragnie tą droga podziękować VNS a w szczególności... Krzysztof Szyszko Polecam (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Polecam! Monia Druga część opinii (1) Nie będę opisywał, jak takie podejście do mnie – klienta Waszego banku... Tomaszk Opinia (1) Witam, opiszę moją przygodę z tym bankiem dnia 17.06.2009 r. chciałem... Tomaszk Aleksandra - opinia (1) Bardzo miłe wrażenia.Szybka i sprawna obsługa klienta, doradztwo na dobrym... Aleksandra polecam (1) szybko i profesjonalnie jufel Polecam (1) Miła obsługa, profesjonalna i otwarta na klienta. Absolutna czołówka jeśli... Piotr SUPER (1) Bardzo sympatyczni Panowie! Doradza, wytlumacza, pomoga w zalatwieniu... Tosia FATALNA OBSŁUGA (1) Zdecydowanie nie polecam tego oddziału! Niestety sporadycznie jestem zmuszona... Katarzyna R.