Mega!! (1) Super, polecam wszyskim ten sklep. Jacek Polecam! (1) Polecam wszystkim. Zamówiłam piękne firanki Ado. Jestem bardzo zadowolona. Małgorzata AdrianaB - opinia (1) Bardzo pozytywne zaskoczenie!!! Jako architekt miałam wcześniej kontakt z... AdrianaB
firma z wielkimi możliwościami , a zarazem z rozsądnymi cenami (1) firma warta polecenia ponad 9000 wzorów zawrót głowy , ale profesjonalna... Iwona Bach taką jakość i wykonanie trudno już znaleźć (1) Jestem klientką tej pracowni odkąd istnieje, czyli od 1996 roku (to był drugi... Kinga Satysfakcja w 100% !!! (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi przez ta firme, z ktorej uslug... Danka Edyta Datta - opinia (2) Nie polecam. Za taką cenę spodziewałam się, że firanki i karnisze, które... Edyta Datta Super. (1) Współpraca z Panią Ludmiła to czysta przyjemność. Cenię Jej doskonały,... Kasia AgaCz - opinia (1) Nigdy wcześniej nie miałam przekonania do firan, zostałam jednak zmuszona do... AgaCz pełna satysfakcja (1) jestem w pełni zadowolona z realizacji zamówienia a szczególnie milło... sylwia,gdynia-orlowo Super miejsce (1) Gorąco polecam to miejsce. Współpracuję jako architekt z P.Bożenką już bardzo... Ewa Patalas szeroki wachlarz uslug (1) Goraco polecam ten zaklad. Korzystalam z uslug dwukrotnie i w przyszlosci... iwona Nie polecam!!! (2) Szło dobrze do momentu pierwszych uwag. Potem to już brak kultury w... marta polecam (1) Bardzo dobrze zaopatrzony sklep duży wybór firan i zasłon . Jestem pozytywnie... elżbieta PORAŻKA (2) Chciałem zamówić firanki w tej firmie. Obsługiwała mnie bardzo niesympatyczna... rozczarowany Polecam!!!! (1) Fantastyczna atmosfera,bardzo miłe i kompetentne kobiety.Super... Danuta piękne dekoracje (1) Uważam że firma ta oferuje usługi na najwyższym poziomie.Dekoracje idealnie... iwona profesjonaliści... (1) Dziękuję za fachowe doradztwo i pięknie uszyte firanki i zasłonki.... E. marta - opinia (1) Polecam gorąco! Miła , profesjnonalna obsługa - piękne zasłony wykonane... marta Bardzo profeslonalnie (1) usługi jakie oferuje Perfect Budnik Design są wykonywane na najwyższym... borucka_natalia