eurofirany na centrum matarnia (1) panie nie dbają o klienta ,pracują za karę szczególnie zmiana z dnia 15 03... lila Koszmarna obsługa (1) To było drugie podejście. Za pierwszym razem wydawało mi się, że firmowy... Agnieszka Ceny... (1) Otóż, wcale nie jest tak drogo. Sama usługa szycia to uczciwa i przyzwoita... Kamilla.
Jesteśmy zadowoleni z montażu (1) Byliśmy sceptyczni, znowu przyjdą jacyś monterzy nabrudzą i pójdą, a tu taka... Rodzina Kraśników z Osowej Ja zdziwiłam sie że cena była taka niska (1) Robiłam wycenę w salonach firan, także na Matarni i przypadkowo moja sąsiadka... Karolina Bogumila - opinia (1) Zlecilam uszycie zaslon z powierzonego materialu,stare zaslony pozostawilam... Bogumila Profesjonalna usługa (1) Projekt w pełni dopasowany do moich potrzeb, wykonany profesjonalnie i... karol fantastyczna i profesionalna firma ,bardzo polecam (1) doskonala obsluga,profesjonalne dobor materialow i mila atmosfera ,w skrocie... lukasz Firany (1) Naprawde najwiekszy wybór firan w całym Gdańsku Polecam Anna Dekoracja okien i aranżacja sofy (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem jak bardzo pani Bilińska angażuje się w pracę.... Elżbieta S Naprawdę pieknie i funkcjonalnie (1) Jestem bardzo zadowolona z doradztwa dekoratora - Pani Doroty. Firany i... Katarzyna z Gdańska polecam (1) Po raz pierwszy koprzystałam z usług Pani Bożeny i myślę, że nie po raz... klientak z Gdańska rewelacja, bardzo profesjonalna obsługa i doradztwo (1) dobre ceny, szybki czas realizacji zamówienia i fachowe doradztwo krzysiek Szybko i profesjonalnie (1) Szyłam tam firany i zaslony do salonu i kuchni. Bardzo profesjonalne panie,... Ada Profesjonalizm i satyskacja klienta (1) Pani Bożena stworzyła nową aranżację wystroju moich okien, a zarazem nowe... Ewelina Piękna dekoracja okien - tylko u P.Bożeny ! (1) Jestem stałą klientką P.Bożeny. Polecam zlecenie uszycia dekoracji okiennych... Magda B. wiosna (1) Znowu skorzystalam z uslugi w tym zakladzie ,zaskoczyl mnie duzy wybor... Janina Polecam! (1) W sklepie dużo fajnych próbnków. Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie.... Iza Polecam (1) Z usług firmy korzystałam kilkakrotnie, zamawiałam firany, poszewki na... bocja30 Szczerze polecam :-) (1) Jestem klientką Pani Bożenki od ubiegłego roku. Zleciłam wykonanie dekoracji... Ala