Świetna jakość materiałów i szycia! (1) Niezwykle staranne uszycie firan, rolet rzymskich i zasłon, bardzo dobre... bocja30 Zaslony/firanki (1) Profesjonalna i przesympatyczna obsługa. Mimo zakupu przez mail/telefon... Malgosia/Karlskrona Pełen profesjonalizm (1) Od początku do końca wszystko bardzo dobrze wyglądało. Bardzo dobry kontakt,... Seba i Asia
Wykonanie kotar (1) Profesjonalna i przesympatyczna obsługa , która chce w pełni zadowolić... Młodzieżowy Dom Kultury Sopot opinia (1) Miła, fachowa obsługa i doradztwo. Usługa wykonana terminowo , sprawnie i... krystyna Opinia (1) Ostatnio miałam przyjemność korzystać z usług pani Małgosi.Profesjonalna i... Agnieszka Klich Firanki i zasłony (1) Witam, chce dokonać zakupu przez internet co zdarza mi się bardzo rzadko.... Katarzyna Serdecznie polecam! (1) Trafiliśmy na Panią Małgosię kilka lat temu, szukając firmy, która wykona dla... Jakub Brawo! (1) Jestem pod wrażeniem! Oczywiście miałam jakiś pomysł w głowie co chcę i jak... Krystyna Polecam (1) Pełen profesjonalizm , duży wybór asortymentu , świetne wykonanie . Pani... Majewska Magdalena Rolety rzymskie bardzo wysokiej jakości (1) Z usług tej firmy skorzystaliśmy dwukrotnie. Po raz pierwszy w 2010 roku... Karina Unikajcie jak ognia- niekompetentna, nieterminowa i nieuczciwa firma! (2) Skandalicznie niska jakość usług, krzywe i niedokładne wykończone szwy na... Niezadowolona klientka Piekny wybor, dobra cena, przemila oblsluga (1) Zakupilam u Pani Ewy firanki do salonu. Projekt zostal wykonany bardzo szybko... Marta Jesteśmy zadowoleni z dekoracji naszego okna oraz uszycia rolet rzymskich (1) Zasłony i firany dobrze uszyte, nieźle się układają na oknie, montaż szyn na... Tomasz Nie polecam (3) Zasadę Klient nasz pan napewno w tym zagładzie nie stosują. Obsłudze napewno... Robert Omijać dużym łukiem (3) Szkoda że nie ma możliwości zamieszczenia zdjęcia tego CO otrzymałam w danym... Daria ocena (1) obsluga mila. profesjonalne doradztwo w wyborze tkaniny upiecia i uszycia... renata Zawsze wracam (2) SUPER! :-) Znam firmę od ponad 20 lat jestem stałą klientką zmieniam firany... Ewa Piąt. Doświadczenie i fachowość na 5+ (2) Jestem po remoncie domu ,wiedziałam że chcę coś zmienić ale nie miałam czasu... Elżbieta Bardzo dobre wyczucie stylu polecam (0) Duża zamówienie, ale zrealizowane na czas – takie podejście lubię.... Maciek