Magda - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa - duży wybór tkanin. Szczególnie polecam Panią... Magda Mrozińscy - opinia (1) Serdecznie polecamy! Panie zaangażowane, profesjonalne i bardzo miłe.... Mrozińscy Tatiana Jakubowska - opinia (1) Dzięki dekoracjom okiennym nasz dom zyskał całkiem nowy wygląd :) Wysoka... Tatiana Jakubowska
Magda - opinia (1) Polecam! Zamawiałam firany, zasłony i rolety rzymskie do całego domu I jestem... Magda Teresa - opinia (1) Wracam do tego sklepu za każdym razem kiedy potrzebuję dekoracji okiennych.... Teresa Iwona - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Panie są bardzo miłe i bardzo... Iwona Ania&Piotr - opinia (1) Cudowne Panie, wysoki poziom obsługi, szeroka gama asortymentu, terminowość i... Ania&Piotr Leokadia - opinia (1) Bardzo polecam!!!! Panie przesympatyczne, pomocne i cierpliwe zwłaszcza przy... Leokadia Gosia - opinia (1) Dobra jakość zasłon, szybkie wykonanie i łatwy kontakt- polecam ! Gosia Kasia S. - opinia (1) To miejsce tworzą ludzie z pasją, zaangażowaniemm i ogromną wiedzą.... Kasia S. Piotr - opinia (1) Chciałbym zdecydowanie polecić usługi firmy ,,Dekoracje Okienne RCOM". Na... Piotr Elżbieta - opinia (1) Zdecydowanie polecam!!! Zadowolona z jakości zamówienia przed dwoma laty w... Elżbieta Grażyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, duży wybór,miła Pani, dziękuję Grażyna Barbara, polecam !!! - opinia (1) Skorzystałam z usługi szycia firan i zasłon. Jestem bardzo zadowolona,... Barbara, polecam !!! Polecam!!! (1) Profesjonalne, twórcze i indywidualne podejście do zlecenia. Panie są... Emilia Kasia G - opinia (1) Czytając opinie wystawione przez innych klientów, którzy dali Pani Kasi i... Kasia G Zdecydowanie polecam! (1) Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem zaangażowania i pracy poświęconej przy... Justyna Jest cudnie:-). Serdecznie polecam!!!! (1) Właśnie dzisiaj pojawiły się na moich oknach piękne rolety rzymskie uszyte ze... Magda Profesjonalizm, fachowość, życzliwość (1) Bardzo wysoka jakość świadczonych usług - od porady po realizację. Wiadomo,... Anna Nalewaja Polecam zdecydowanie (1) Skorzystałem z usług tej firmy przy zasłonach do budynku jednorodzinnego.... Przemyslaw