Jakub Krążek - opinia (1) Kolejną inwestycję zleciłem firmie 6plus, po raz kolejny nie zawiodłem się... Jakub Krążek Małgorzata Listek - opinia (1) Szczerze polecam i jednocześnie bardzo dziękuję firmie 6plus za piękną... Małgorzata Listek Piotr - opinia (1) Usługa wykonana perfekcyjnie. Dokladnie przedstawiony kosztorys, cena zgodna... Piotr
Jacek - opinia (1) Firma w 100% profesjonalna. Szeroka oferta nie tylko żaluzji. Fachowe... Jacek OF - opinia (1) Polecam z całego serca, elastyczne i profesjonalne studio ! Najlepsi ! OF Ola - opinia (1) Profesjonalizm, zaangażowanie, terminowość, doradztwo, super kontakt i super... Ola Hania - opinia (1) Bardzo profesjonalna firma. Rolety rzymskie, dekoracje okienne i inne dodatki... Hania Bożena - opinia (1) Polecam tę firmę w 100% :) Duży wybór wzorów i kolorów plis. Szybki, sprawny... Bożena Tomasz - opinia (1) Jestem w 100% zadowolony z usługi. Zamówiłem żaluzje drewniane, super... Tomasz Alicja - opinia (1) Miła i profesjonalna obsługa. Panie dobrały zasłony i karnisze, które... Alicja Robert - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony. Panie przyjechały, podzieliły się swoimi pomysłami... Robert Starogardianin - opinia (1) Usługi krawieckie na najwyższym poziomie, pełna kultura i fachowe doradztwo... Starogardianin HR - opinia (1) Zasłony okienne które zamówiłam są wykonane perfekcyjnie. Jakość i wybór... HR Joanna - opinia (1) Korzystałam z usług firmy 10 lat temu. Byłam bardzo zadowolona, więc po... Joanna Małgorzata Kowalska - opinia (1) Mega polecam panią Agnieszkę:) Trafiłam do niej przez przypadek i to był... Małgorzata Kowalska Jola - opinia (1) Super profesjonaliści,doradzą wykonają w terminie a co najważniejsze jakosc... Jola Vesta - opinia (1) Polecam tą pracownie, jakość na 10000000000% Vesta Monika - opinia (1) Bardzo polecam! Fachowo i terminowo. Monika Justyna - opinia (1) Polecam salon i zachęcam do skorzystania z usług wszystkim, którzy chcą... Justyna Grażyna - opinia (2) Profesjonalne podejście do usługi, szeroki wachlarz materiałów i firan.... Grażyna