Przemysław - ocena (1) Super jakość, sprawny montaż, przystępnie cenowo! Przemysław Aneta - ocena (1) Polecam. Jestem bardzo zadowolona. Roleta i zasłony wyszły przepięknie. Pani... Aneta Julia - ocena (1) U Pani Katarzyny zamówiłam z początku firanki oraz roletę rzymską, byłam tak... Julia
Renata - opinia (1) Polecam! Profesjonalna obsługa i jakość usług. Bardzo szybkie termin, duży... Renata Agnieszka - opinia (1) Profesjonalny i przemiły kontakt. Jestem w 100% zadowolona z zasłon oraz... Agnieszka Karolina - opinia (1) Witam, zamówiliśmy różnego typu rolety wew. Oraz moskitiere na okno tarasowew... Karolina Danuta - opinia (1) Polecam miła profesjonalna obsługa swietny kontakt krótkie terminy Danuta Paulina - opinia (1) Bardzo gorąco polecam studio 6 plus! Fachowa obsługa, Pani Sabina potrafi... Paulina Dagmara - opinia (1) Współpraca z p. Kasią w kwestii dekoracji okiennych przebiegała absolutnie... Dagmara Zuza - opinia (1) Bifam to firma, która dostarczyła mi piękne zasłony i firany na dwa okna.... Zuza Magdalena - opinia (1) Polecam serdecznie Dekoracje okienne RCOM. Pani Kasia jest bardzo sympatyczną... Magdalena Milena - opinia (1) Bardzo polecam Dekoracje okienne RCOM. Zamawialiśmy roletę rzymską i firany... Milena PS - opinia (1) Zamówiłem rolety zewnętrzne typu screen: jestem bardzo zadowolony z... PS Basia - opinia (1) Firma godna polecenia. Terminy realizacji usług dotrzymane. Ceny porównywalne. Basia Magda B - opinia (1) Bardzo polecam. Pani Kasia pomogła nam w wyborze dekoracji okiennych do... Magda B Bogusław Żołnowski - opinia (1) Polecam współpracę z firmy Dekoracje Okienne RCOM. Bardzo profesjonalna i... Bogusław Żołnowski Izabela i Jakub - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług tej firmy. Pokaźny wybór materiałów,... Izabela i Jakub Agnieszka Grochulska - opinia (1) Bardzo profesjonalna realizacja zamówienia. Polecam Agnieszka Grochulska Sylwia - opinia (1) Super doradztwo Pani Kasi sprawiło ze mój salon wyglada bosko :) Fajna i... Sylwia AS Interiors - opinia (1) Dekoracja okien B.B. to nasz ulubiony sklep z tkaninami i tapetami.... AS Interiors