Maria - ocena (1) Dwukrotnie na przestrzeni 3 lat skorzystałam z usług firmy. Za pierwszym... Maria Eugeniusz i Renata - ocena (1) Dziekujemy Pani Wieslawie za mila iprofesjonalna porade w wybraniu firan. W... Eugeniusz i Renata Monika G - ocena (1) Bardzo polecam - wspaniała współpraca z Panią Kasią, która jest prawdziwą... Monika G
Irena - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, duży wybór materiałów, polecam:) Irena Mateusz Borowik - ocena (1) Świetna firma, doradziła wszystko. Mateusz Borowik Małgorzata K. - ocena (1) Współpraca z Firmą Bifam jest prawdziwą przyjemnością. Super kontakt i... Małgorzata K. Wiola - ocena (1) Indywidualne podejście do klienta, pełen profesjonalizm, solidne wykonanie.... Wiola Iza - ocena (1) Zgłosiłam awarię rolety, w umówionym dniu przyjechał właściciel, sprawnie i... Iza Natalia - ocena (1) Świetny kontakt, terminowa realizacja, profesjonalizm - z całego serca polecam. Natalia Monika - ocena (1) Polecam firmę dekoracje okienne Rcom ,pani Kasia to mistrzyni w tym co robi... Monika Honorata - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Pani Kasi - zamówiliśmy zasłony do całego... Honorata Mirka - ocena (1) Profesjonalnie,zgodnie z umową i szybko.Duzy wybór materiałów, miła... Mirka Monika - ocena (1) Jestem wymagającą osobą, lubię fachowe doradztwo, a nie mydlenie oczu.... Monika Aleksandra S - ocena (1) Serwer jakość, profesjonalny dobór tkanin w oparciu o styl pomieszczeń.... Aleksandra S Sylwia - ocena (1) Szczerze polecam. Bardzo duży wybór materiałów, dobra ich jakość. Można... Sylwia Joanna U. - ocena (1) Przepiękne dekoracje okien, ogromny wybór materiałów, super doradztwo i... Joanna U. Monika - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonania usługi i zachęcam do skorzystania z... Monika Jakub Puźmirowski - ocena (1) Polecam firmę BIFAM, fachowe doractwo i profesjonalna obsługa. Super kontakt... Jakub Puźmirowski Ai architektura wnętrz Anna Igel - ocena (2) Z Panią Kasią poznałyśmy się kilka lat temu przy projekcie pensjonatu... Ai architektura wnętrz Anna Igel Ewelina - ocena (1) Szybka realizacja, fachowa obsługa, super jakoś plis, kontakt bardzo dobry.... Ewelina