Ania - opinia (1) Przemiła obsługa, która poświęca dużo czasu na poradę, dobór tkanin, pomoc i... Ania Dorota - opinia (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Duży wybór materiałów na zasłonki i firany.... Dorota Monika - opinia (1) Do Pani Kasi trafiłam z polecenia. Cały proces upiększenia mojego mieszkania... Monika
Małgorzata Pawłowska - opinia (1) Pełen profesjonalizm te dwa słowa chyba najpełniej opisują Panów Adama i... Małgorzata Pawłowska Anna - opinia (1) Rewelacja pod każdym względem. Pani Ola przemiła i kreatywna. Polecam gorąco. Anna Paulina - opinia (1) U Pani Kasi szyłam zasłony i firany do salonu. Jestem bardzo zadowolona z... Paulina Svietlana - opinia (1) Skożystalam z usług Dekor. Okienne po uszyciu firan , w wykonaniu p. Kasi,... Svietlana MZ - opinia (2) Polecam z całego serca :) Pani Katarzyna jest przemiłą, bardzo kreatywną... MZ Darek - opinia (1) Usługa wykonana bardzo dobrze. Dobry kontakt. Miła obsługa. Polecam Darek Monika - opinia (1) Trafiłam do przemiłych Pań z polecenia znajomych i to był strzał w... Monika Karolina - opinia (1) Moskitiera plisowana - dokładny montaż, terminowość. Cena też konkurencyjna... Karolina Grażyna - opinia (1) profesjonalizm, precyzja, terminowość wykonania montażu moskitiery tarasowej Grażyna Tomasz - opinia (1) Skorzystałem z usług Dekoracji Okiennych, ponieważ skusiła mnie przystępność... Tomasz Alicja - opinia (1) Kompleksowe wykonanie dekoracji okiennych plisy, zasłona na szynie... Alicja Krystyna Redłowska - opinia (1) To wielka przyjemność móc polecić TAKĄ Firmę. Kunszt, profesjonalizm i... Krystyna Redłowska Stała klientka - opinia (1) Co jakiś czas korzystam z asortymentu i usług ORZEŁ desing, profesjonalne i... Stała klientka Jan - opinia (1) Dramat, szczerze odradzam, nieslowni,w dzień montażu odwołują, coś... Jan Łukasz Dagil - opinia (1) Bardzo dobra realizacja, doradztwo w obszernym wyborze produktów, polecane i... Łukasz Dagil Agata - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście w każdym aspekcie, do tego miło i z uśmiechem.... Agata Łukasz - opinia (1) Nie mam niż do zarzucenia. Plisy oraz moskitiery wykonane dobrze. Duży... Łukasz