Marzena - ocena (1) Super współpraca, pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie poszły pomiary i... Marzena Alicja - ocena (1) W pelni profesjonalnie na każdym etapie od oferty, przez pomiar do montażu.... Alicja monika.matyszewska@bookingservice.pl - ocena (1) super, sprawnie, ładnie monika.matyszewska@bookingservic
Mariusz Gdynia - ocena (1) Profesjonalne i fachowe doradztwo - pomoc w doborze najlepszego rozwiązania -... Mariusz Gdynia Olivia Foryś - ocena (2) Szczerze polecam usługi MK Design, Pani Kasia to wspaniała osoba, ma... Olivia Foryś Marek - ocena (1) Rewelacja! Ilość informacji jaką otrzymałem podczas pierwszego spotkania... Marek Wiola P. - ocena (1) Bardzo fachowo. Byłam w kilku punktach świadczących podobne usługi i... Wiola P. Ewelina - ocena (1) Firma BIFAM to gwarancja wykonania usługi w najwyższej jakości. Firma BIFAM... Ewelina BT - ocena (1) Jesteśmy w pełni zadowoleni z wykonanych dekoracji okien (firanki, zasłony,... BT Marzena - ocena (2) Współpraca z Panią Kasią była bardzo przyjemna, a przede wszystkim owocna 2... Marzena Hanna Korzeniowska - ocena (2) Bardzo profesjonalna i kompleksowa obsługa. Pani Kasia, kierując się... Hanna Korzeniowska Magda - ocena (2) Polecam usługi firmy MK Design. Pani Kasia jest przesympatyczna osobą, bardzo... Magda Teresa i Andrzej - ocena (1) W dniu dzisiejszym odebrałem firany z pracowni Andir przy ul. Warszawskiej w... Teresa i Andrzej Jarosław - ocena (1) Skorzystałem z usług firmy Bifam, realizowała u mnie dość specyficzny i... Jarosław Justyna - ocena (1) Terminowość, bardzo wysoka jakość wykonania, profesjonalne doradztwo. Justyna Mirosław - ocena (1) Podłoga drewniana warstwowa klejona do podłoża. Obsługa bardzo dobra.... Mirosław Ewa i Zdzisław - ocena (1) Przygoda i miłe doświadczenie z firmą Dekoracje Okien RCOM, oraz przygoda z... Ewa i Zdzisław Ewa i Zdzisław - ocena (1) Przygoda i miłe doświadczenie z firmą Dekoracje Okien RCOM, oraz przygoda z... Ewa i Zdzisław Maria - ocena (1) Dwukrotnie na przestrzeni 3 lat skorzystałam z usług firmy. Za pierwszym... Maria Eugeniusz i Renata - ocena (1) Dziekujemy Pani Wieslawie za mila iprofesjonalna porade w wybraniu firan. W... Eugeniusz i Renata