Polecam! (1) Bardzo duzy asortyment matrialow. Panie projektantki potrafia dobrze... J Polecam (1) Miejsce jak najbardziej godne polecenia. Miła atmosfera. Bardzo duży wybór... Małgorzata Usługi na medal! (1) Zdecydowanie polecam! Uslugi na najwyzszym poziome, szczegolnie jezeli nalezy... Maja
Malgorzata Niekurzak - opinia (1) Wszystko na najwyzszym poziomie, jestem bardzo zadowolona. Zdecydowanie... Malgorzata Niekurzak Serdecznie polecam (1) Wspaniała obsługa, od zawieszenia karniszy do powieszenia firanek. Bardzo... Magdalena Bardzo dobra obsługa. (1) Właściciel potrafi doradzić, dobrać odpowiednie karnisze czy firany. Pomiary... Klientka Dobrze wykonana praca (2) Bardzo sprawny i ładny projekt. Piękny efekt końcowy ,który jest "wisienką na... Irena Sadowska Profesjonalnie i szybko, polecam (1) Panie projektantki przyjechaly, wymierzyly, doradzily i od razu przyjely... Marcin W Opinia (1) Sklep godny polecenia, duży asortyment i wybór wzorów firan. Usługa... franciszek Polecam (1) Polecam salon. Obsługa bardzo uprzejma i kontaktowa. Duży wybór materiałów z... AS Goraco polecam!! (1) Zamowilam w salonie firany do calego miesZkania.obslugiwala mnie Pani... Dagmara Gorąco polecam (1) Szczerze polecam ten salon!!! Ogromny wybór materiałów, pięknie wyeksponowane... Ewa Polecam! (1) Duży wybór, naprawdę piękne firany, fachowa i przemiła obsługa, pani Wiesia... Kitty Polecam!!!! (1) Fachowa obsługa i doradztwo, duży wybór tkanin, firanki i zasłony pięknie się... Maja Bardzo miła i fachowa obsługa. Świetny czas realizacji. (1) Jestem bardzo zadowolony. Kolejny raz realizowałem z tą firmą dekoracje okien... Andrzej Polecam!!! (1) Fachowe doradztwo, piękne tkaniny, staranność wykonania, krótki czas... Monika Drzewiecka Dekorowanie okien (1) Bardzo szybka, fachowa, rzetelna i terminowa realizacja. Wybór materiałów... Jadwiga Bajkowska Polecam serdecznie (1) Szybka, fachowa obsługa, idealny kontakt - POLECAM! Olympia Pełen profesjonalizm (1) Super profesjonalne podejście do klienta, nie najtaniej, ale solidnie,... R. Decore Atelier (1) Gorąco polecam współpracę z pracownią Decore Atelier!!! Pełen profesjonalizm,... Magda