Firma jest solidna

Temat dostępny też na forum: Travel & Show
Firma należy do solidnych. Ja nigdy nie narzekałem na nią.
popieram tę opinię 145 nie zgadzam się z tą opinią 23

Re: Firma jest solidna

tiaaa, akurat...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

teraz jestes "cinek" super powodzenia czaja
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pan Czaja już wie co to jest adres IP
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

a co to jesy Ip prosze mi wyjasnic i moze wielu wielu innych skoro takie ironiczne stwierdzenie mam na stronie pozdrawiam czaja, zycze sukcesow w nowym roku 2013
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Panie Czaja adres IP to takie coś, co wyświetla się pod datą i godziną Pana posta i świadczy o tym z jakiego komputera się korzysta. Pan nie potrafi korzystać wielu darmowych lekcji, których wielu już tu Panu udzielało, a wiedza ta kosztuje!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14

teraz wiem jakiego mialem "nauczyciela" i "sojusznika " zakamuflowany gnomie ale ciesze sie ze to juz z toba koniec
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak teraz wiem ile twoja wiedza kosztowała bo probujesz nieuczciwie wyłudzic pieniadze ktore tobie sie nie naleza ale nic udowodnie to tobie ze mam racje jeszcze raz powtarzam jelenia szukaj ale pod innym adresem czaja
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ile powinienem Panu zapłacić za "porady" i wykradzenie danych do kontaktów z klientami byly pracowniku który zarabiales dobre pieniadze i z duza iloscia dni wolnych lewusie i kombinatorze .........
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wielki przyjacielu UHAHA co to jest IP - pomodl sie do Boga o rozum taka rada z mojej strony
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 0