niki1991a - ocena (1) Polecam każdemu ten kurs. Wszystko jest przeprowadzone jak należy,... niki1991a Karolina - ocena (1) Miejsce z klimatem, jednocześnie duże i profesjonalne, z drugiej strony... Karolina Alicja - ocena (1) Miałam umówiona lekcje próbna gry na skrzypcach. Zgłosiłam się w recepcji... Alicja
Mateusz - opinia (1) Świetnie zorganizowany koncert Lipali w Parlamencie. Oby więcej takich imprez ;) Mateusz Mac - opinia (1) Super miejsce, prowadzone przez wszechstronnie uzdolnionych ludzi. Mac Marta & Olivér Szabó - opinia (1) Bardzo polecam Empire Gospel Choir działający przy Empire Music School do... Marta & Olivér Szabó Edi - opinia (1) Super miejsce, mogę spokojnie polecić dalej. Edi Beata - opinia (1) Piekne zajecia pod kazdym względem, ach... jak tesknie Beata Kirk Franklin - opinia (1) Prawdziwy chór gospel z fantastyczną dyrygentką, fenomenalną sekcją... Kirk Franklin Michał - opinia (1) Miejscówka bardzo elegancka, dobry dojazd, parking, ceny ok, obsługa fajna... Michał Piotr Walenda - opinia (1) Polecam- 30 lat doświadczenia , robili dla nas impreze integracyjną na zamku... Piotr Walenda Patrycja - opinia (1) Oprawa muzyczna ślubu w wykonaniu Empire Music - niezapomniane przeżycie,... Patrycja Ola i Maciek - opinia (1) Nie mogliśmy lepiej trafić z obsługą naszego wesela! Profesjonalne podejście... Ola i Maciek Tomasz Rodziewicz - opinia (1) Mega, mega, mega...chapeau bas - nie wiem jak lepiej opisać to co się... Tomasz Rodziewicz Pola - opinia (1) Miejsce dla całej rodziny, szeroka oferta zajęć, duża przestrzeń miła... Pola Karolina - opinia (1) Moja córka była tutaj na półkoloniach, teraz chodzimy do Pani Asi na... Karolina Joanna - opinia (1) Mega! Tak się cieszę, że tam trafiłam! Super uczą i robią ekstra rzeczy.... Joanna Olka - opinia (1) Bardzo fajna przestrzeń do tańca - można potańczyć u różnych tancerzy z całej... Olka Agata - opinia (1) bardzo komfortowo tańczy się na dużych salach, instruktorzy wręcz zarażają... Agata Adam Barys - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z realizacji imprezy naszego zakładu która trwała... Adam Barys