Najlepsza szkoła w trójmieście (1) Niesamowita ekipa! Zgrani, uśmiechnięci ludzie, potrafiący przekazać swoją... Magda D Niezapomniane wesele! (1) Nasze wesele było cudowne, w dużej mierze dzięki Reactowi! Parkiet ani przez... Ania i Tomek Wspaniały team! (1) Bardzo dobra organizacja i przygotowanie do imprezy. Rewelacyjne wyczucie... KingaPiechowiak
Kreatywni profesjonaliści! (1) To co Tomasz wyczarował na naszym weselu przeszło najśmielsze oczekiwania,... Kamila Świetna atmosfera, ludzie żyjący muzyką (1) Córka uczęszcza do Empire Music School, uczy się grać na instrumencie. Jeśli... Maja Zabawa Weselna super (1) Muzyka idealna.Prowadzący super ogarnięci.Polecam! Vernon React the best! (1) Tomek i Milena to para niezwykłych artystów z mega fajnymi pomysłami :)... Sylwia Polecam :) bardzo kreatywny zespół (1) Super impreza :) Viola profesjonalnie (1) miałam okazję brać udział w imprezie, o której oprawę zadbali. Świetna... Joanna Bardzo dobra i rzetelna firma! (1) Dzięki współpracy z grupą REACT zawody taneczne School Ballet Battle były... Kuba Polecam współpracę (1) Polecam współprace z Mileną i Tomkiem, to bardzo kreatywni i pracowici ludzie. Piotr Opinia (1) Korzystałam z usług React podczas imprezy rodzinnej. Wszystko w porządku,... Marta profesjonaliści i artyści :) (1) Współpracujemy już od kilku lat i serdecznie polecamy! Alicja 100% zadowolenia (1) Firma wykonała dla nas bardzo udaną imprezę promocyjna. Kontakt odbywał się... Kasia oprawa ślubu 2016 (1) Bardzo serdecznie polecamy, pełen profesjonalizm, wszystko w porozumieniu w... k Urodzinki 6 latka (1) Polecamy, polecamy, polecamy, Solidna i profesjonalna firma. Bogata oferta,... Karolina Super miejsce o wyjątkowym klimacie a przede wszystkim super ekipa :) (1) Zajęcia pole dance i stretchingu polecam z całego serca! Fajne miejsce... Milena Magik (1) Jestem absolutnie zadowolona, Pan Stanisław wystąpił na weselu, totalny... gustawa Oprawa muzyczna na ślubie. (1) Z czystym sumieniem i dumą, mogę polecić wszystkim oprawę muzyczną Empire... Sandra Plichta zabawa z klaunem w szkolnym ogrodzie (2) Klaun Kapsel Bombelkowski poprowadził w szkole moich dzieci bardzo udaną... Justyna