Jan - opinia (1) Bogart znam z organizacji spektakli. Zawsze są ciekawe, profesjonalne. Trudno... Jan Olaf - opinia (1) Występy, artyści, poziom OK. Ale raczej tak na raz. Większość występów Teatru... Olaf Olaf - opinia (1) Agencja która zatrzymała się w czasie. Imprezy w stylu lat 90-tych. Dziś tak... Olaf
Impreza firmowa (1) Cała ekipa w tej firmie jest bardzo profesjonalna. Podsunęli nam bardzo fajne... Magda Statysta - opinia (1) Super Ekipa, na planach realizowanych przy ich pomocy zawsze świetna... Statysta Marta - opinia (1) Na Milenę i Tomka trafiliśmy przypadkiem na targach ślubnych. Od początku... Marta Wieczór dla seniorów (2) Super przygotowanie wieczoru muzycznie i z atrakcjami brawo tak trzymać Panie... Zofia mega impra (1) Całe prowadzenie oprawy muzycznej na weselu od samego początku do końca było... Jordan Kreacja milion!! (1) Piękne pomysły, perfekcyjna realizacja i super jakość:)) Maria Wspaniala oprawa artystyczno muzyczna Polsko-Karaibsko-Angielskiego wesela !! (1) React Oferuje najbardziej kreatywna i indywidualnie dostosowana oprawe wesela... Kasia Najlepsza oprawa weselna! (1) React Jeśli mięlibyśmy wymienić jedną rzecz, którą najbardziej zachwalili... Magda i Michał Piórkowscy Mega Wesele!! (1) Zarówno Tomek i Wojtek spisali się na medal!!! Tomek grał świetną muzykę na... Bartosz Najlepsi! (1) Współpracowałem już z kilkoma tego typu firmami. Ale firma Mosaic jest... Paweł Najlepsza szkoła tańca w której liczy się człowiek (1) Wspaniałe miejsce pełne pasji, tutaj każdy może czuć się dobrze i być sobą... ASS Najlepsze miejsce na świecie! (1) Trafiłam do Akademii Artystycznej przypadkiem, na warsztaty i zakochałam się... MM Najlepsza szkoła taneczna w jakiej się uczyłam ! (1) Miejsca z bardzo przyjemną atmosfera Aisha J. Pełen profesjonalizm! (1) Profesjonalizm zauważalny już na samym wejściu do budynku. Bardzo miła... Anita wspaniałe miejsce i atmosfera. (1) Polecam dla wszystkich chcących się rozwijać się tanecznie, zwłaszcza taniec... izabela Bardzo profesjonalnie. (1) W 2017 r. współpracowałem z firmą Art Kowalik w zakresie organizacji... Jacek L. Najlepsze wesele na którym byliśmy!! (1) Najlepsze wesele, na którym byliśmy - do tego nasze własne. Pełen... Justyna