Bardzo dobra agencja eventowa Kidok (2) Polecam usługi p. Olafa Orłowskiego z agencji eventowej Kidok. Człowiek... Piotr Pertek Pokaz LED na weselu (1) Serdecznie polecam współpracę z Mosaic przy organizowaniu wesela.... Ania Katarzyna - opinia (2) Gorąco polecam usługi Pana Olafa. Przyjechał do Olsztyna na festyn z okazji... Katarzyna
Polecam. Dla firmy i dla dziecka :) (1) Z oferty Mosaic korzystałam dwukrotnie i na pewno jeszcze tu wrócę. Pierwszy... Wiola Oczarowani... (1) Jeszcze raz pragnę bardzo, bardzo podziękować firmie "Circus Mosaic" i... KLatarzyna Rezmer Jeśli szukacie czegoś niebanalnego polecam! (1) Współpracowałam z grupą Mosaic kilkakrotnie i za każdym razem byłam... Kinga Kuczyńska Mistrzostwo świata (1) Cóż tu dużo mówić, po prostu mistrzostwo świata! Przy współpracy z MOSAIC... Magda Świetna atrakcja na weselu! (1) Polecam mimów, którzy na naszym weselu zachęcali gości do tańców w pierwszym... Kamila Gorąco polecam (1) Firma Mosaic oferuje bardzo szeroki wachlarz usług animacyjnych, poza tym... Milena Niezapomniane półkolonie (1) Córka uczestniczyła w zajęciach półkolonii i jest zachwycona. Kreatywność... Beata Duźe ambicje i małe efekty (1) Szeroka oferta, ale zajęcia na masę. Organizacja bardzo słaba. Przerost formy... f... friend Niepowtarzalna oprawa muzyczna slubu (1) W czerwcu bralismy slub w Warszawie, gdzie towrzyszyl nam chor gospel Empire... kinga&michael Fantastyczna Msza Slubna...Wspaniala muzyka...Anielski glos Arlety...Dopasowany repertuar do oczekiwan (1) W Boże Ciało 2015 odbył się nasz ślub. Jako, że Msza była najważniejszą jego... Joanna Wardlow Wspaniałe przeżycie (1) Zespół Empire Music towarzyszył mi i mojemu mężowi w najważniejszym momencie... Daria Wiatr w żaglach w Travel Show Estradzie (10) Super, super gratuluje wielkich przemian, wreszcie po tylu latach szefostwo... Janoszewska Organizacja (1) Profesjonalizm w każdym calu, bardzo szeroka oferta tematyczna, rewelacyjne... Andrzej Dąbrowski Super miejsce! (1) To miejsce, w którym panuje bardzo rodzinna atmosfera :) Profesjonalna kadra,... Ania Ocena (1) Polecam jak najbardziej! Akademia z pasją. Szeroka baza ofert. Super klimat! Marcela zajawkowo!! (1) Atmosfera super, z każdym można pogadać, zajęcia prowadzone na wysokim... Ania Super zabawa! (1) Naprawde, najlepsze miejsce na ziemi do rozwijania sie, zabawy i utrzymywania... Janek