Poniżej oczekiwań... (1) Impreza sylwestrowa przerosła organizatorów... DJ, który za nic ma życzenia... Staryrower sylwester 2014 - beznadziejny DJ (1) Beznadziejny DJ - muzyka miała być w klimacie lat 70, a DJ odmówił zagrania... Lia Empire Gospel Choir - Najpiękniejsza Oprawa Ślubna (1) Dziewczyny z chóru, Pan pianista i cudowny głos Pani Arlety sprawiły, że... Gosia
Super Widowisko (2) Robią super widowiska! Piękne akrobacje! Super gra światłem. Warto się wybrać... Magda Uwaga!!! Travel & show od dnia 31 maja 2013 r. Nie istnieje!!!!! (1) Uwaga!!! Firma o pełnej nazwie - sylwia sobolewska przedsiębiorstwo... Asia L oprawa muzyczna uroczystosci slubnej (1) kwartet smyczkowy, który zagrał podczas mojej ceremonii ślubnej dodał całej... Ada Ola - opinia (1) Zajęcia z emisji głosu z Panią Arleta sa pełne profesjonalizmu, ciekawe i... Ola wokal (1) oprawy ślubne są przepiękne. widziałam parę nagrań i sie nimi zachwycałam... nieznany ślub (1) Polecam każdemu, kto chce mnieć piekną oprawę muzyczną na swoim slubie.... Kasia & Milosz Milena - opinia (1) Profesjonalni, cudowni, mega pozytywni instruktorzy. Tworzą cudowne rzeczy!... Milena spełnienie marzeń (1) Dzięki Empire Music spełniło się moje marzenie! Dziewczyny śpiewały... Ewa Podziękowania (1) Witam!! Dziękujemy bardzo za przepiękną oprawę naszego ślubu. Konrad był pod... Edyta i Konrad Doskonała zabawa choinkowa (1) Z czystym sumieniem polecam usługi firmy Empire Music. Nasze przedszkole... Dyrektor przedszkola Promyczek w Najlepsza poważna Agencja w Trójmieście (1) Po przeszukaniu rynku i licznych spotkaniach z wszystkimi większymi... Michał Fajna ekipa (1) Młodzi zaangażowani ludzie znający się na swojej pracy. Wcześniej... Ania Polecam:) (1) Współpracowałam z Art Zone Events przy kilku imprezach zarówno modowych, jak... Activemodeling Godni polecenia! (1) Poprosiłem agencję o pomoc w organizacji eventu firmowego. Od pierwszego... Marian polecam (1) Korzystałam z oferty Agencji MB organizując wieczór panieński dla swojej... Asia Profesjonalizm i rewelacja (1) Oferta Empire Music jest rewelacyjna - saksofon w kościele - sami nigdy byśmy... Asia i Radek Nowe otwarcie (1) Art Production to firma , która gdańszczanom zapewnia doznania kulturalne i... Sonia