Daria - opinia (1) Fantastyczni artyści oraz ludzie, którzy naprawdę umieją zorganizować event z... Daria rozczarowani do potęgi (1) Byliśmy na "Grace i Gloria" z udziałem p.Celińskiej i p. Malec. Sztuka co... tom Prężna firma (1) Jestem zadowolony z usług Kontaktu. Chodzę na spektakle i imprezy sprowadzane... Tomasz
Dobra robota! (1) Jedyna firma, która się nie obija w Gdańsku! Chodzę na niektóre... zadowolony klient/ Łukasz Kpina i żenada (2) Agencja Kontakt zakpiła sobie z widzów w całej rozciągłości. Chodzi o... Arkadiusz Daszkiewicz Skandal - Zabrakło miejsc (2) Witam wszystkich i podzielę się uwagami nt, wczorajszej organizacji imprezy... Łukasz rewelacyjny repertuar (1) Takiej oferty repertuarowej nie ma NIGDZIE na wybrzeżu. Nareszcie nie trzeba... Mieczysław Jestem Stałym klientem Agencji Kontakt (1) Jestem stałym kilentem Agencji Kontakt i chodze na większość proponowanych... Tadeusz Justyna - opinia (1) Ja z kolei mam inne doświadczenia z odwiedzin nowej sali teatralnej w... Justyna Rozczarowania (1) Jestem świerzo po doznaniach artystycznych, które zaoferowała mi Agencja... zuza urodzinki polecam!!! (1) Byłam już kilka razy z dziećmi na imprezach prowadzonych przez Duo... Karolina PROFESJONALNA OPRAWA CEREMONII ŚLUBNEJ (2) Witam wszystkich... 13 lipca b.r. brałam ślub w jednym z kościółków w Gdyni.... Magdalena M. Sandra T - opinia (1) Wspaniali organizatorzy imprez tematycznych :) Naprawdę godni polecenia :)) Sandra T Jednym zdaniem... :) (1) ...Sprawdzeni w boju w Sopocie :) serio polecam ! :) Sele'a Rewelacja na dużą szóstkę. (1) Organizacja dużego koncertu eventowego z udziałem dwóch zespołów... Natalia Łukomska Wspaniała organizacja koncertu. (1) Brylant na rynku agencji artystycznych! Michał Z. Polecam współpracę (1) Polecam współpracę, profesjonalna obsługa, bardzo ciekawe pomysły na... xxx K.K - opinia (3) Świetni ludzie widać że kochają to co robią . Chciała bym na codzień pracować... K.K EMPIRE MUSIC = pełen profesjonalizm (1) Po raz kolejny miałam ogromną przyjemność brać udział w warsztatach wokalnych... Patrycja Woszczyna Impreza integracyjna dla Firmy (3) Organizowali dla nas weekend integracyjny. Wszystko było na najwyższym... Piotr Białas