Ślub w kościele (1) Empire Music znalazłam przypadkowo w internecie. To był strzał w dziesiątkę.... Wioletta i Piotr G. Polecam (1) Organizowali występy na imprezie integracyjnej, na której byłam.... iku Oprawa muzyczna ślubu (1) Z usług Empire Music skorzystaliśmy apropos oprawy muzycznej ślubu. Naszym... Ola i Darek
Wspaniały pomysł (1) "Kominiarz na szczęście" - rewelacyjna niespodzianka dla Młodej Pary... Danuta P. solidna agencja (1) zlecalam impreze urodzinowa dla corkii jestem bardzo zadowolona z artystow z... Beata Firma solidna (2) Firma zawsze była solidna czego sie podjeli to zawsze zrobili tylko artysci... obserwator duza baza artystów, niskie ceny (6) korzystałem z uslug firmy jest super ; artysci -zawodowcy, konferansjerzy,... krzysztof solidna firma (1) Jako biuro i firma ktora od lat zajmuje sie uslugami w branzy artystycznej sa... Jagoda Artysci, zespoly muzyczne (1) wszystkim polecam zlecenia imprez firmie Travel Show z Gdyni dopilnuja... Jolanta PORAŻKA (50) WŁAŚCICIEL NIE WYWIĄZUJĘ SIĘ Z ZOBOWIĄZAŃ FINANSOWYCH. NAJGORSZA FIRMA Z JAKĄ... Melnik Wielkie rozczarowanie (1) Kupiłam dzieciom bilety na spektakl "Królewna śnieżka" (termin 1 czerwca) o... alegrzybek impreza (6) brawo super realizacje mojego zlecenia, zlecilam firmie travelshow i nie... jagoda Super (1) Wszystko bez zastrzezen. Milosnik Muzyki Cudownie! (1) Mój 3 letni syn miał wczoraj urodziny, na których atrakcji dostarczali nam... zadowolona mama Tomka Zadowolony Klient (1) Od lat jestem stalym klientem imprez organizowanych przez Kontakt. Otwarcie... Zbigniew S. Urodzinki dzieciaków (1) Przywitaliśmy na urodzinkach dzieci pana i panią. Co mnie zdziwiło to dobra... Dorota SoloBand - ZajeFajny śpiew, humor i profesjonalne prowadzenie wesela (1) Jesteśmy pod wrażeniem wokalu człowieka-orkiestry, umiejętności prowadzenia... Marianna i Marek Możejko polecam (1) organizowaliśmy wieczór tematyczny dla naszej koleżanki która wychodziła za... Alicja lokomotywa - opinia (1) Wszystkie przedszkolaki Lokomotywy składają serdeczne podziękowania dla... lokomotywa Firma jest solidna (10) Firma należy do solidnych. Ja nigdy nie narzekałem na nią. Kaszuba