impreza

Temat dostępny też na forum: Travel & Show
brawo super realizacje mojego zlecenia, zlecilam firmie travelshow i nie zaluje spisali sie wysmienicie dobor wykonawcow trafiony, dobor artystow doskonale pasujacy do mojej imprezy taniec, iluzja, muzyka na wysokim poziomie i ta harfistka cos niebywalego gosie do dzisiaj gratuluja i obiecuja mi ze powtorka musi byc a ja juz mysle o kolejnym zleceniu dla firmy Travel Show z Gdyni, polecam wszystkim, Jagoda.
popieram tę opinię 90 nie zgadzam się z tą opinią 5

ARTYŚCI WALCZCIE O ODSETKI DO 3 LAT WSTECZ

A ja nie polecam. Nie wywiązują się z płatności dla artystów lub jeśli jesteś uparty i użyjesz odpowiednich środków to po długim użeraniu się je dostaniesz z wielką łaską.

ARTYŚCI WALCZCIE O ODSETKI DO 3 LAT WSTECZ.
Wystarczy napisać wezwanie do zapłaty z wyliczonymi ustawowymi odsetkami, to nic Was nie kosztuje.
Polecam!

Pozdrawiam Artystów!:)
Łączmy się! Nie pozwalajmy kopać po tyłkach. W kupie siła!:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 40

Re: ARTYŚCI WALCZCIE O ODSETKI DO 3 LAT WSTECZ

"Tak w kupie sila"
czemu nie podajesz wlasciwego nazwiska tylko skrótami pseudo pomagaczu tak dla informacji twojej palcow jednej reki tobie zabraknie
popieram tę opinię 54 nie zgadzam się z tą opinią 5

czy to jest jakaś groźba?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 17

Jestes smieszny i chyba nie rozumiesz plenty mojej wypowiedzi
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tylko my artysci musimy wypracowac aby firma miała z czego zapłacic nam odsetki a nie tylko dawaj, dawaj, dawaj ja rozumie firme bo nie zawsze sa zyski z zlecen ktore my robimy a szkalowac to łatwo pozdrawiam cyrkowiec
popieram tę opinię 54 nie zgadzam się z tą opinią 2