PORAŻKA

Temat dostępny też na forum: Travel & Show
WŁAŚCICIEL NIE WYWIĄZUJĘ SIĘ Z ZOBOWIĄZAŃ FINANSOWYCH. NAJGORSZA FIRMA Z JAKĄ MOŻNA MIEĆ DOCZYNIENIA. ZERO PROFESJONALIZMU.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 221

Re: PORAŻKA

szanuję moich zleceniodawcow i na tym tracę czas i pieniądze i co u nie ktorych opinię ale kazdy wie ze poziom wykonanych uslug jest na dobrym poziomie a ze niektórzy wykonawcy nie mogli sobie poradzić z zaistnieniem na rynku to dlatego mają chorobę zawiści a my wybaczamy i dzwi są zawsze otwarte, pomyślnosci w Nowym Roku 2011 zyczy czaja
popieram tę opinię 120 nie zgadzam się z tą opinią 30

Po prostu aż żal mnie ściska jak to czytam!! Dla PANA MENAGERA to albo wszyscy amatorzy a to nie świeże ręczniki, ale dlaczego nie płacicie wykonawcą i zleceniobiorcą to już ani słowa. Lojalni ludzie pracują a potem żebrzą o swoje pieniądze. Wybaczacie?? Oszczerstwa ,kłamstwa to zróbcie rachunek sumienia- a może wam wybaczą!!
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 90

dobrze ze jestem obecny przy komputerze, artysto powiem tak placimy wszystkim wykonawcom bywa ze z opoznieniem ale nie ma nigdy opcji ze nie zaplacimy, nawet dodajemy dodatkową prowizje za opoznienia gdyby bylo odwrotnie nie byloby tyle zlecen i zamowien na realizacje a artystow jest wartosciowych bardzo duzo ktorzy pracowali od lat i pracują obecnie i jest super poniewaz jest duzo,duzo, zlecen - moze i dla ciebie , odnosnie rachunku sumienia to powinienes zrobic go sam dla swojego sumienia a potem obmawiac innych dlaczego piszesz z ukrycia tak tylko robia judasze i oszuszci pozdrawiam czaja acha nawet mnie znasz blizej bo tytulujesz mnie menager to znaczy duzo musialeś zarobic w tej firmie travelshow.
popieram tę opinię 114 nie zgadzam się z tą opinią 30

Nie prawda. Absolutnie nie szanujecie ludzi, a zwłąszcza artystów. Nie potraficie zapewnić strony technicznej! Macie głęboko gdzieś, że tancerka nie może zatańczyć przy muzyce z tel. komórkowego, klaun potrzebuje garderobę z lustrem gdzie może się pomalować, a iluzjonista musi zasłonić boki i tył sceny z przyczyn oczywistych.
Nie chcę nazywać po imieniu jak podchodzicie do sprawy.
Naprawę porazka, a wszystkim artystom polecam rozliczanie się przed wystepem, bo ktoś zawsze może stwierdzić, że mu sie nie podobało i że nie potrafi stanąć na wysokości zadania w związku z potrzebami rynku.
Masakra!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 56

Bardzo dobre podsumowanie!!! Cala prawda na temat tej firmy !!!1
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 42

Co Ty mozesz powiedziec o tej firmie jak nie jestes artysta tylko piszes bzdury zawsze zapewniaja wszystko ale jest takie powiedzonko zlej tancerce przeszkadza nawet rabek spodnicy i to tobie pasuje powodzenia kaziu
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pani Karino to ze juz pluje na chlebodawce to sie Pani dziwie pozdrawiam zycze Pani takich jak Pan czaja menadzerow jowita
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 2

jak jestes amatorem co bylo widac w Wejherowie to takie paszkwile pisze na forum - pozdrawiam wlasciciel i nie jestes szczera bo podajesz pseudonim wymyslony
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 1

A to że trzy wypowiedzi z jednego IP komputera pod różnymi pseudonimami piszesz właścicielu u to nie jest wstyd??? To nie jest próba ukrycia błędów i wybieleni sie na forum ???? Oj nie ładnie tak sie podszywać pod innych ....... No chyba że cierpi Pan na rozdwojenie jaźni to wybaczam ....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 18

Gdybym to zrobil to duze .............. ale jeszcze wiem co robie i wiem jaka ma wartosc firma i ja ktora daje duzo pracy i pieniedzy moze nie na czas ale wszyscy dostaja pozdrawiam zawistnych i .... wlasciciel
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 4

firma nie ma sie z czego wybielac daje prace, daje pieniadze a kto nie moze zarobic to pozostalo mu tylko pluc i to jest efekt tego co na rescie wlasciciele firmy travel show zrobili gonic opluwaczy pozdrawim kret
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 3

To ze masz urlop w Travel show to teraz wiem dlaczego zarabiales duze pieniadze a teraz jeszcze probujesz opluwac tylko podpisuj sie za siebie nie za wszystkich artystow wybrzeza
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: PORAŻKA odpowiedz

oj artysci, artysci zarabiasz kase bo czy opozni sie z wyplata czy zaplaci w dniu realizacji to dla was wielka pozywka aby pluc, szkalowac narzekac ale pieniadze brac to tylko swiadczy o niektorych artystach podsumowac " ze tancerka nie moze zatanczyc na podkladzie muzyki z telefonu czy artysta musi miec sciany czy nie ma lustra sa rozne realizacje a tu plucie,plucie ............. to znaczy ze juz u niektorych jest we krwi aby dokopac Travelowi daje wam zarobic a wdziecznosc otrzymuje poprzez ................... a pozdrawiam artysta muzyk
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mamy nadzieję, że poziom Pańskich wypowiedzi nie jest adekwatny do poziomu firmy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15

Jestem zdegustowany zdegustowanym

Jestem młodym internautem. Nie przepadam za ludźmi, którzy prezentują złośliwość, tak jak to robi "zdegustowany". Aż nie chcę mi się Go czytać. Co do wypowiedzi "czaja" to cenie u Niego szczerość, tak mało ceniona obecnie. I rozumiem Go, bo to wszystko łączy się z obecnym kryzysem społecznym.
popieram tę opinię 115 nie zgadzam się z tą opinią 24

TRAVEL SHOW OSZUSCI

Widze ze Panowie Wieśniacy z Travel Show sami sobie piszą posty we własnej obronie. PRYMITYWNI OSZUSCI NIE WYPŁACAJĄCY MUZYKOM.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 20

Re: TRAVEL SHOW OSZUSCI

Wieśniakiem to jestes ty muzyku to ze byles po pieniadze w srode i ich nie dostales za zlecenie w dniu 21.10.2012 r i potem byles w piatek i dostales to od razu jestem wiesniakiem,oszustem i wszystkim tym co slina na jezyk przyniesie ale brac pieniadze ktore firma kredytuje to tobie wiesniaku na reke pomysl zanim cos naniesiesz na ekran bo tym juz sie nie przejmuje bo takich jak ty jest tylko kilku i sadza ze beda pluc,pluc a czaja bedzie dawal prace i placil a wiedz fora ze dwora obrazaj innych osdzustami zlodziejami, prostakami, io innymi epitetami powodzenia Stanislaw czaja
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj pianistko ,pianistko troche uwazaj z tym obrazaniem tych ktorzy daja zarobic a juz naleznosc dostałas prawda!!!!!! bo kariera sie skrzywi pozdrawiam -wrozbita
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam,
szukam osób, którym firma Travel&Show nie wypłaciła wynagrodzenia. Chcę złożyć donos do państwowej inspekcji pracy na tę nieuczciwą firmę, myślę, że można zebrać się w więcej osób. Jeśli jest ktoś taki, proszę o kontakt na adres mailowy mimia@onet.pl
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17

Ja sie zgłaszam ale mi wyplaciła za duzo co mam z tym zrobic Wisniewski
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo "dziwne" jest to Panie Wiśniewski, że ma Pan ten sam adres IP, co Pan Stanisław Czaja - nie dziwię się, że wypłaciła Panu za dużo, skoro piszecie z jednego komputera... -.-
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

i oto mi chodziło Pani Emilio Zamerska nie bede ocenial pani pracy bo to w tej chwili nie jest najwazniejsze czaja
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 1

Panie Stanisławie - napisałam już w odpowiedzi na Pańskiego maila i na forum wykłócać się z Panem nie zamierzam, jeżeli decyduje się Pan ujawniać czyjeś nazwisko to proszę chociaż zadbać o to, aby zostało ono napisane bez błędu. Nie będę prowadziła dłużej polemiki z Panem, jeśli uważa Pan, że swoją pracę wykonałam nierzetelnie, to od tego są odpowiednie organy, tak samo jak od zajmowania się pracodawcami, którzy nie wypłacają wynagrodzenia.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 24

ale Pani pisze o travel show na forum takze prosze sie wtedy podpisywac a nie pseudonimami obrazac, co jest latwo aby tylko szkalowac ale konsekwencje ..........uwazam ze ktos nie ucciwie gra szkalowac nalezy g...................... skonczylem dyskusje z Pania zycze powodzenia czaja acha przepraszam za mały bład w nazwisku Pani Zamelska
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie rozumiem Pańskiej wypowiedzi, gdyż jest ona tak nieskładna i tak niegramatycznie skonstruowana, że zrozumieć jej nie sposób. Radziłabym Panu trawić czas i energię na zajmowanie się swym przedsiębiorstwem miast na wypisywanie na forum, gdyż po ilości negatywnych opinii można wywnioskować, w jaki sposób ono prosperuje. Ja Pana nie szkaluję - napisałam, zgodnie z prawdą, iż od czerwca nie wypłacił mi Pan wynagrodzenia, gdzie tu szkalowanie?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 22

Znam co najmniej 2 osoby, które nie otrzymały wynagrodzenia od travel show. Porozmawiam z nimi, na pewno chętnie dołączą się do inicjatywy Pani Emilii.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 16

Ja nie będe obrażał. ALE dłużniku oddaj pieniądze z nakazu z 2002 roku. Czy wystarczy? Najpierw ma się firmę na siebie, a teraz na jakiegoś słupa. I hulaj dusza
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 26

to sie zgłos ale ucciwie bo nie sztuka oddac z biegu do sadu bo trzeba konkurecje zlikwidowac a firma nie moze zapłacic bo ktos tez mi nie zapłacił lub jeszcze inny sposob wystawił do wiatru. jestem sklonny splacic dlug prosze o kontakt a co do slupa to bardzo sie mylis po prostu nie znasz sytuacji dlaczego tak jest ale to pozostawiam Tobie Panie Robercie
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 3

Panie Stanisławie. To nie muzycy mają się do Pana zgłaszać. Pana zakichanym obowiązkiem jest wpłacać im wynagrodzenie zgodnie z terminami, zapisanymi w umowie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 31

oj nauczycielu , nauczycielu zejdz na ziemie i potem pouczaj tych ktorzy daja zarobic a jesli cos wisze Tobie to sie zglos w miare mozliwosci wyplacam zaraz, lub pozniej lub w ratach to na tyle dla muzyka
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 4

Faktycznie, Szanowny Pan Czaja daje zarobić, po prostu Święty Aleksy się znalazł, w super warunkach się zarabia i uczciwie on płaci... No proszę, ktoś się tutaj ośmiesza i to mocno, w dodatku sam z sobą pisząc autochwalebne posty...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 30

Po prostu nie wszyscy dostaja zlecenia i taka jak pani-pan na to nie zaslugujecie - proste a ja nie jestem dobrym wojkiem skonczylo sie a co do postow smieszy mnie to pozdrawiam od rana mam dobry ubaw czaja
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 4

tak przy okazji dla Pana Stanisława użyteczny link:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Adres_IP

Pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że zrozumie Pan o co w tym chodzi.

P.S. My też mamy niezły ubaw, szczególnie gdy pisze Pan z jednego IP.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 20

Mistrzu a czy ja ukrywam z jakiego komputera ja osobiscie pisze zastanow sie o co bijesz piane czy piszesz aby pisac jak tak to milego zajecia pozdrawiam czaja
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mistrzu a czy ja ukrywam z jakiego komputera ja osobiscie pisze zastanow sie o co bijesz piane czy piszesz aby pisac jak tak to milego zajecia pozdrawiam czaja acha ja nie mam potrzeby aby sie w ta informacje zagłebiac
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie rozumiem co to znaczy się zgłosić uczciwie? Był komornik. I nic. Jak się miało firmę na siebie, a teraz tą samą na kogoś innego. To jak to nazwać. Jeśli Pan sobie życzy mogę podać na forum wartość na dzień dzisiejszy. Albo Pan poda do siebie kontakt. Tak bym nie musiał kluczyć. Bo telefony na firmie nie wiem do kogo należą. Pzdr
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 26

Panie Managerze pisze się "wujek" a nie "wojek" :D od razu widać z kim ma się do czynienia i jaka to firma. Ciekawe ile musielibyście wybulić chociażby na ustawowe odsetki żeby spłacić wszystkich artystów, którym nie wypłaciliście na czas.

Wszyscy, którzy podpisali umowę do 3 lat temu mają prawo się o nie ubiegać :) Ci wcześniejsi już nie, ale zapewne trochę by się tego uzbierało w ciągu trzech lat.
Polecam sprawdzić w Kodeksie Cywilnym Art. 359 :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 22

podaj to na rescie bede mogl wyswietlic prawde a obrazanie i szkalowanie i gdybanie za kamuflowanym haslem daje nie jednemu palera ...
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pani Emilia kase otrzymała a wy jeszcze w stadzie koncertujeci pozdrawiam czaja
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 4

Panie Muzykyu jedziesz na tym samym wózku ja daje prace i zarobic nalezność otrrzymujecie w krotkim lub dluzszym terminem platnosci ale masz i za to powinienes dziekowac ze otrzymujesz mozliwosc zarobku nie tylko mi lecz wszystkim ktorzy oferuja prace i sznuj ich bo mozesz nie miec pracy i pieniedzy a jak u kogos zamknałes sobie drzwi to idz na ulice tam tez zarabiaja powodzenia
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 4

daje zarobic to wielu wielu artystom i amatorom -artystom tez pozdrawiam Bonifacy
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 3

A kot Filemon gdzieś tam tłumaczył Bonifacemu Czaji co to jest adres IP, fakt artyści na pewno się starają ale Czaja dobrze udaje że płaci.
UWAGA!!! może kiedyś wam zapłaci.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 23

Komu sie nalezy to zaplace ale nie mysl ze tobie z sufitu wymyslone sumy zaplace byly pracowniku a jeszcze troche to wyjawie twoje zakamuflowane korespondencje czaja
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 3

WALCZCIE O ODSETKI DO 3 LAT WSTECZ

A ja nie polecam. Nie wywiązują się z płatności dla artystów lub jeśli jesteś uparty i użyjesz odpowiednich środków to po długim użeraniu się je dostaniesz z wielką łaską.

ARTYŚCI WALCZCIE O ODSETKI DO 3 LAT WSTECZ.

Wystarczy napisać wezwanie do zapłaty z wyliczonymi ustawowymi odsetkami, to nic Was nie kosztuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 23

Re: WALCZCIE O ODSETKI DO 3 LAT WSTECZ

oj byly pracowniku podrzegac to potrafiles i potrafisz mino ze juz nie pracujesz w firmie jesli jest ktos ktoremu firma jest dluzna to prosze do firmy i rzetelnie zaplace ustalona naleznosc wg umowy i odsetki ale jesli tak jak ty L.Z. podrzegasz to idz i pod innym adresem szukaj jeleni pozdrawiam czaja
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 2

jestescie zabawni i zalosni w jednych wypowiedziach jestescie Emila a potem wisniewska oj artysci, artysci nie dziwie sie wlascicielowi travel show na narescie pogonil darmozjadow i pseudo artystow i opluwaczy tak trzymac Panie Stanislawie
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 2

najpierw trzeba przyjmowac zlecenia duzo zarobic potem podbierac klientów wyskubac co sie da i dalej opluwac i obrazac .....slupami lub innymi okresleniami i wtedy jestes do bani a teraz jeszcze kombinowac jeszcze raz powtarzam dam to co wlasciwie zarobione a nie kombinactwem i komornikami
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 2

Proszę o zgłoszenie się wszystkich zainteresowanych pozwem zbiorowym przeciwko Travel-jako dłużnika. zoska501@interia.pl
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 34

co, trzeba szukac pieniedzy aby firma windykacyjna mogla przetrwac - brak zlecen, umow i pieniedzy no coz kryzys i jeleni trzeba szukac a najlepiej brac forse od Travela potem narzekac i straszyc potem podjudzac i efekt moze byc uskuteczniony oj artysci, artysci, artysci ,
obserwator
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 3