Najlepsze warsztaty tylko z EMPIRE MUSIC! (1) Warsztaty wokalne z Empire Music są na pewno niezapomnianym wydarzeniem w... Weronika Kuczun Empire Music - warsztaty (1) Miałam przyjemność uczestniczyć w warsztatach wokalnych w Ustce. Będę bardzo... Marta Wólczyńska Empire Music (1) Po raz kolejny miałam możliwość skorzystać z oferty Agencji Empire Music -... Paulina Stolarczuk - onyx
Najlepsza Firma Artystyczna w Gdyni (1) godne wynagrodzenie i ciekawe produkcje... Z.Meller Super impreza! (1) Gorąco polecam, klaun naprawdę potrafi zabawić dzieciaki! Poleciła mi go... Krzysztof PROFESJONALIZM (1) Firma godna polecenia. Wyczucie, gust i smak. Profesjonalne doradztwo na... Natasza Deląg Doświadczony klaun i animator (1) Gorąco polecam! Arteventy Fajna zabawa z Klaunem (1) Dzieci były przeszczęśliwe gdy odwiedził ich Klaun Kapsel.A najbardziej... Aga młody buk - opinia (1) Polecam. Profesjonalni ludzie w profesjonalnej firmie. młody buk Warsztaty wokalne (1) Cudowna przygoda, wykładowcy profesjonalni, koncert finałowy przepiękny.... A. Warsztaty wokalne (1) Bardzo sympatyczni, mili ludzie ! Potrafią wiele nauczyć, można się z Nimi... Agnieszka POLECAM! (1) Wszystko wyszło super fajnie. Bardzo dziękujemy. Janeczek pozdrawia klauna... Jola SoloBand Gdynia CZŁOWIEK ORKIESTRA POLECAM (2) Witam. Byłem na zabawie karnawałowej w Chwaszczynie w WANOGA. Dowiedziawszy... Marek Jaskólski Brak odpowiedzialności! (1) Próbowałam zatrudnić Panie do występu na imprezie firmowej. Wysłałam... Hostessy-Trojmiasto Porządna muzyka (1) Dzięki nim do Trójmiasta trafiają perełki muzyki alternatywnej. Oby tak dalej. Elvis Profesionall classes (1) Szybcy i konsekwentni, eastyczni na nowe zmienne. Daja rade! Lech Najlepszy z Najlepszych (1) Świetna Agencja, świetni ludzie, świetne pomysły! Xell Super ludzie! (1) Witam. Kolektyw świetnie się spisał na mojej imprezie. Mieli trudne zadanie... Marek świetne koncerty (1) w końcu trójmiasto nie jest mijane szerokim łukiem i kapele takie jak Russian... Stoned Na plus! (1) Dziewczyny z HHLadies zjawiły się na scenie podczas Dni Kwidzyna. To było... Marcin - Kw.