Firmy do okien - jakie polecacie z okolic Rumi i Redy?

Proszę o polecenie firmy do wstawienia okien w domku jednorodzinnym. Okolice Redy, Rumi. Ale może ktoś poleci też inną firmę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Firmy do okien - jakie polecacie z okolic Rumi i Redy?

Polecam firmę widows2000, pomimo paru negatywnych opinii które znalazłem w internecie skorzystalem z usług i potraktowali mnie bardzo rzetelnie. Nie mam zastrzeżeń co do jakości okien. Fakt faktem wybralem okna pasywne, troche droższe od "zwyklych" natomiast po przeanalizowaniu wyliczyłem że różnica w zakupie zwróci się po około ośmiu latach,oczywiście zależnie od sposobu ogrzewania domu:) Mam ogrzewanie gazowe.

dzięki :) Windowsa mam u rodziców, wymieniane jesienią i też wszystko było ok ale tam były tylko 3 okna w małym mieszkaniu, teraz będę miała kilkanaście, więc chcę porównać oferty kilku firm. a co sądzicie o MS okna?

No bo przy wymianie okna ważny jest sam produkt, ale i ważny jest również dobry montaż tego okna, szczególnie, że okna i ramy okienne to najbardziej wydajny mostek cieplny w całym domu, czego polecam unikać. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (35 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...

Jaki stolik kawowy (6 odpowiedzi)

Jaki stolik kawowy pasuje do narożnika i małego nowoczesnego wnętrza:-)proszę o focie

Armatura łazienkowa - jaką wybrać? (45 odpowiedzi)

Witam, jestem w trakcie remontu i obecnie zastanawiam się jakiej firmy armaturę łazienkową...