Alex - ocena (1) Szok , nigdy nie polecam Alex Ng - ocena (1) Paczka powinna zgodnie z informacją że strony dotrzeć w następny dzień... Ng asica - ocena (1) Moja paczka została zwrócona z powrotem do nadawcy po tym jak dostałam... asica
Michał - ocena (1) Kurier nie kontaktował się i nie był w określonym czasie.podobno 3 razy... Michał Darek - ocena (1) Masakra!Zerowy kontakt z kurierem mimo 4 godzin prób! Czekałem na bardzo... Darek Przedsiąbiorca - ocena (1) Potwierdzam inne negatywne opinie. Unikać jak ognia - kurierzy, nie... Przedsiąbiorca Mateusz - ocena (2) W poniedziałek zamówiłem paczkę za pośrednictwem firmy kurierskiej DHL, która... Mateusz Nina - ocena (1) Moje paczki 3 szt z rzędu, w przeciągu kilku miesięcy zostają zwracane z... Nina Łukasz - ocena (1) Powinni zlikwidować dhl,to jest najgorsze ścierwo za biedronką, dhl-em... Łukasz Miłosz - ocena (1) Tragedia paczka miała zostać dostarczona w ciągu 24h a utknęła w magazynie... Miłosz Ja - ocena (1) Zła obsługa ,.... Ja Zbigniew Mierzejewski - ocena (1) przesyałka doręczona szybko i sprawnie bez problemów Zbigniew Mierzejewski Zygmunt - ocena (1) Tam ktoś w ogóle jeszcze pracuje? Człowiek cały czas w domu siedzi, a w... Zygmunt Piotr - ocena (1) Witam najgorsza firma kurierska w Polsce już trzy krotnie przesyłka nie... Piotr GO! express & logistics - ocena (1) Wszystko sprawnie i szybko, kontakt jak i usługa zadowalająca! GO! express & logistics Łukasz Rublewski - www.inzynieriabhp.pl - ocena (1) Wszystko super, raczej rzadko komu można napisać taką opinię. Łukasz Rublewski - www.inzynieri Kasia - ocena (1) Moja ulubiona firma kurierska, na której zawsze mogę polegać. Gwarancja... Kasia KINGA - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni, współpracujemy już kilka ładnych lat. W każdej... KINGA perfumeria douglas - ocena (1) najlepsza współpraca :) godni zaufania, zawsze na czas! perfumeria douglas NTG Air & Ocean Sp. zoo - ocena (1) Jak najbardziej polecam firmę FS Kurier Miejski. Szybka realizacja zgodna z... NTG Air & Ocean Sp. zoo