Jarosław - ocena (1) Kurier drugi raz napisał że nikogo nie zastał , bzdura totalna , nie było go... Jarosław Bartek - ocena (1) Nr paczki 6232164045854 .Zamowienie z 17.04.25, niezrealizowane do dzis.żenada. Bartek Beata - ocena (1) Przesyłki nie są dostarczane (oddział na Lema), a nawet zwracane do nadawcy... Beata
Stały klient - ocena (1) Traktują klientów w sposób niedopuszczalny, kurier decuduje gdzie dostarczy... Stały klient Andrzej - ocena (1) Dramat , to mało powiedziane ! Prowadzę firmę wiec jestem skazany na... Andrzej Małgorzata Rutkowska - ocena (1) Czekałam na paczkę z Olsztyna. Dzwonić kurier że jest pod domem. Żeby... Małgorzata Rutkowska Anna - ocena (1) Kurier DPD notorycznie nie dojeżdża, mimo kontaktu telefonicznego, dostaje... Anna Dpd - ocena (1) DPD beznadziejna firma. Nie polecam nikomu. Dramat po prostu. Zenujacy... Dpd Serhii - ocena (1) Kurier ani razu nie stawił się w terminie wyznaczonym w mailu, a paczka wraca... Serhii Mateusz - ocena (1) Nie wiem co się dzieje ale za każdym razem jak jest pan przesyłka do... Mateusz Mountain - ocena (1) Kurierzy kłamią odnośnie dostarczania przesyłek, zero kontaktu z dpd oddzial... Mountain Władysław - ocena (1) Zamówiony kurier po odbiór opłaconej paczki nie przyjechał, a po interwencji... Władysław Maciek - ocena (1) Gdy ktoś próbuje coś dostarczyć do mnie przez FedEx to już wiem, że tego nie... Maciek Marcin - ocena (1) Obsługa na miejscu 6+ Całokształt Kurierzy są też ludzimi. Wystarczy słowo... Marcin Bina - ocena (1) Najgorsza firma kurierska! Czekam na paczkę , prace z domu a kurier nie... Bina ewa - ocena (1) Zero kontaktu. Zero informacji a paczka leżała pod domem. Nawet mu się nie... ewa 121 - ocena (1) Kurierzy nie doręczają paczek. Zaznaczają, że "odbiorcy nie było pod... 121 Marta - ocena (1) Kurier Piotr z Gdyni chyba zapomniał na czym polega jego praca. Od 2 dni... Marta Magda - ocena (1) Masakra. Kurier ani razu nie stawił się w terminie wyznaczonym w mailu, a... Magda Tomasz - ocena (1) Paczka umieszczona w punkcie po kilkudniowych przebojach (odbijanie się od... Tomasz