Ela - ocena (1) Dzisiaj kurier mial dostarczyk przesylke z Ikea.Rano potwierdzono to... Ela Artur - ocena (1) Przez cały dzień czekałem na kuriera, ponieważ w śledzeniu przesyłki widniała... Artur Hanna - ocena (1) No niestety... Trafiłam na innego Kuriera niż zwykle i już mam problem.... Hanna
Ala - ocena (1) 10.12 o 4:17 rano paczka dostarczpna do depo GD2 a o 6:31 juz zrobili zwrot... Ala Wojciech - ocena (1) Bałagan w systemie komunikacji. 4/12/25 otrzymałem SMS z informacją, że w... Wojciech T - ocena (1) To jest jakaś kpina. Nie pierwszy raz mam negatywne doświadczenia z tą firmą.... T Julita - ocena (1) 1028530630434U kuriera nie dostarczył paczki,nie odbiera telefonu, w systemie... Julita Monika - ocena (1) Bardzo negatywne doświadczenie z FedEx. Moja paczka została dostarczona na... Monika Sylwia - ocena (1) Nie polecam !!!! Kurier wpisał, że "niby" nikogo nie zastał w domu- chociaż... Sylwia wieslaw - ocena (1) firma porazka,wczoraj czekalem caly dzien na paczke kurier nie odbiera-andrei... wieslaw Piotr - ocena (1) Paczka zamówiona, opłacona, ale jakiś i... kurier, mimo mojej całodniowej... Piotr Adam z Gdyni - ocena (1) Firma w porządku. Szybka reakcja na reklamację (przesyłka była uszkodzona).... Adam z Gdyni Wiesław - ocena (1) Tragedia. Już po raz kolejny paczka wracam do nadawcy,a wpisy to nie zastano... Wiesław Jola - ocena (1) Firma nie kompetentna . Kurier który odebrał paczkę z magazynu nie odbiera... Jola Iwona - ocena (1) Siedem dni przesyłka tkwiła w punkcie. Ruszyła po zmianie sposobu odbioru... Iwona sfrustrowany - ocena (1) beznadziejna firma. zgadzam się z poprzednimi, negatywnymi ocenami w... sfrustrowany bibliotekarka - ocena (1) Brawo dla DPD!!! Nadaliśmy książki do odbiorcy w Talinie. Trochę to trwało -... bibliotekarka Pawel - ocena (1) Zamówiłem kuriera na terenie Gdańska przez telefon. Mimo że nie byłem do tej... Pawel Dominika - ocena (1) Paczka wysłana na adres punktu doręczeń wybranego na mapie dpd, niedoręczona,... Dominika Justyna - ocena (1) Najgorsza firma kurierska pod słońcem, kurier nie odbiera telefonu, nie... Justyna