Jarek - ocena (1) Świetny Kurier, terminowy, polecam!! Jarek AST - ocena (1) solidny partner, przesyłki są dostarczane na czas, nigdy nie było powodów do... AST Agnieszka - ocena (1) Ekspresowa dostawa, punktualność co do minuty! Agnieszka
Ernest - ocena (1) Absolutnie polecam!!! Szybko,pewnie,na czas. Ernest Marta - ocena (1) Super współpraca :) Marta Piotr - ocena (1) Tragedia. Paczka dostarczona zamiast pod adres dostawy to zostawiona w... Piotr Joanna - ocena (1) Pan kurier Szymon ,niekompetentny ,arogancki nie odpowiadał na telefon celem... Joanna M.L - ocena (1) Tragedia i jeszcze raz tragedia. Najpierw dostałam informację, że paczka ma... M.L Adam - ocena (1) Staram się unikać zakupów gdzie dostawa jest za pomocą tego kuriera jak... Adam Justyna - ocena (1) W związku na zawartość oraz gabaryty zamówiłam towar z usługą kurierska,... Justyna Alicja - ocena (1) 4 grudnia wysyłałam dużą, ciężką paczkę. Jej historia zakończyła się na... Alicja Marko - ocena (1) Dwukrotnie kurier porzucił paczki na klatce schodowej. Trzecia paczka... Marko Piotr Ziajka - ocena (1) gorszej firmy nie znam a szczególne dziadostwo w oddziale w Sopocie Piotr Ziajka ona21 - ocena (1) Dno dna. Już lepiej zamawiać do paczkomatu. Na pochybel kurierom i firmom... ona21 kuba - ocena (1) Człowiek pracuje z domu, a tu 3 niedostarczenia. Ktoś to powinien zgłosić do... kuba Piotr - ocena (1) Jestem szczerze zażenowany, że firma zapewniająca tak tragiczną jakość usług... Piotr Jarek - ocena (1) Odbieram dużo przesyłek z DPD i InPostu. Paczki DPD przekierowuje na punktu... Jarek Izabela - ocena (1) Polecam Dpd ! Kurier P. Mateusz obsługujący Borkowo super człowiek! Bardzo... Izabela Kamil - ocena (1) Firma postanowiła samodzielnie zmienić adres doręczenia paczki na punkt inny... Kamil Zofia - ocena (1) Najgorsza firma kurierska. Nie będę korzystać i nie polecam. Czas oczekiwania... Zofia