Ok (1) Pizza żytnia smaczna, duży wybór, ładnie podane. Ciekawy wystrój oraz dużo... Chyba ja Wczoraj obiad, dziś śniadanie (1) Dramat. Wczorajszą karkówkę i ziemniaczki, wywaliłem. Olej kosztuje 5 PLN-... Wojciech Szczurek Dałam się nabrać już któryś raz! (1) Pizza spalona. Klopsy pół-surowe. Surówka była inna niż zamówiona. Placki... Lucy
Stanowczo odradzam! (1) Czas oczekiwania na dowoz - 2,5h, jakosc potraw watpliwa. Niedoprawione i... szpilka Nie polecam (1) Restauracja wygląda jak zakładowa stołówka. Jedzenie beznadziejne. Słabo... Piotr Polecam (1) Zamówiłam burgera w bułce żytniej- rewelacja. Jak i pizzę na mące żytniej/... Patrycja Bardzo dobre jedzenie (1) Spróbowałem dziś zupy Kung Fu Panda - dobra, w miarę treściwa, porządnie... Marcin Pizza portal (1) Słabo! Danie zamówione przez Pizzaportal. Kurczak jako-tako doprawiony lecz... Klient Porażka (1) Jedzenia za 30 zł , jak dla kota Rosół względny. Jako jedyny pozytyw.... Norbert Rozczarowanie (1) Produkt niezgodny z opisem, czas oczekiwania - że idzie umrzec z głodu ( dwie... Katarzyna