Fitness Klub Zdrofit

Siłownie i fitness kluby

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Ania - ocena (1) Siłownia która zwalnia trenera do którego sala zawsze była pełna a lista... Ania Maro - ocena (1) 26.03.25r godz. 11 w klubowej szatni ściana kurzu, który pseudo fachowiec pod... Maro Klubowicz z multisportem - ocena (1) Klub przepełniony z rozsypującym się sprzętem, który bardzo długo jest... Klubowicz z multisportem
Asikak - ocena (1) Poleca zajęcia fitness i rowery- super trenerzy otwarci i profesjonalni (... Asikak Klaudia Klisiak - ocena (1) Polecam siłownię. Osoby na recepcji są zawsze sympatyczne i uśmiechnięte.... Klaudia Klisiak Oliwier sojka - ocena (1) Bardzo dobrze wyposażona siłownia Miła obsługa, Drogie i dobre maszyny,... Oliwier sojka Fabianitos - opinia (1) Głównie korzystam z zajęć grupowych tzw spinning (rowery). Niestety sprzęt... Fabianitos Zaneta Rokita - opinia (1) Serdecznie polecam siłownię calipso .na Morenie. Chodzę tam od tygodnia .Na... Zaneta Rokita Ania - opinia (1) Calipso Morena bardzo się popsuło, trenerzy super, grafik do bani, coraz... Ania Fajne miejsce dla osób lubiących ćwiczyć z wolnym ciężarem (1) Duży plus stanowiska na których można robić ćwiczenia z wolnym ciężarem -... Pat Polecam (1) Jak najbardziej zasłużone 5 gwiazdek. Jestem klientką od października. Grafik... Dominika H Siłka ok, ale instruktorzy to ostatnie lenie. (1) Bardzo lubię to miejsce i generalnie nie ma się o co przyczepić - poza... JFK Brudno (1) Niestety mocno jestem rozczarowana czystością klubu. Papier toaletowy w... Ania Klub przystępny, brudny (1) Korzystałem kilkukrotnie, za kazdym razem brudno, pełno ,,dziadow" i śmiecił.... Leon Moja opinia (1) Moje wrażenia z Calypso Morena: Siłownia jest na 2. piętrze CH Morena, nie ma... Wuj Janusz spoko ale... (1) Apeluję do przedmówcy - najtańsze mydło w płynie pod prysznic to koszt kilku... osiłek byłam na otwarciu (1) Jak wiadomo, na otwarciu bardziej się starają. Jak będzie potem? Panie na... zyguzygu