Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam Mira Rehabilitacja skręconej kostki (1) Bardzo miła obsługa oraz profesjonalne i indywidualne podejście do klienta.... Piotr Kasia - opinia (1) Mam problem z kolanem, od lekarza ortopedy jakieś 20 lat temu dostałam... Kasia
Polecam! (1) Po kontuzji kolana czekała mnie albo operacja albo rehabilotacja. Wybrałam... Monika Zdecydowanie polecam! (1) W przypadku kazdego urazu kieruje sie najpierw do pani Kasi albo Emilii, a... Igor Złamanie 5 kości śródstopia (1) Pełen profesjonalizm . Pani Emila wie co robi, doradzi i pomoże . Moja noga... Bieszke Rehabilitacja kręgosłupa i barku (1) Miałem problemy z barkiem (naderwane mięśnie) i kręgosłupem (podwójna... Kazik polecam (1) jestem zadowolona,polecam pacjentka Polecam! (1) Trafiłam do Gabinetu Rehabilitacji w Gdyni do Pani Emilii z koszmarnym bólem... Basia cud (1) "miło mi widzieć ze chodzisz przedwczoraj trzeba było Ciebie do tego... weronika pelna profeska (1) Rwa kulszowa z powodu wysunietego dysku zostala u Pani Kasi do stopnia, ze... Marcin Jacek - opinia (1) Na rehabilitację do P. Kasi i P. Emilii trafiłem po rekonstrukcji kolana ACL... Jacek Super! (1) Trafiłem do pani Kasi po złamaniu nogi w 3 miejscach, po paru zabiegach było... Jankul Serdecznie polecam (1) Z problemami kręgosłupa borykam się od 4 lat. Dwa razy ucieklam ze stołu... Hanna Profesjonalizm i zaangażowanie (1) Bardzo cenię sobie fachowość i duże doświadczenie Pani Kasi Szymoniak oraz... Anna Świetna rehabilitacja !!! (1) Co za szczęście, że znajoma lekarka poleciła mi ten gabinet ! Fachowa obsługa... Paweł Jakub H - opinia (1) x100 Dzięki :) Pod opiekę Pani Kasi trafiłem z naciągniętym prawym splotem... Jakub H Stawiają na nogi (1) Do Pani Kasi trafiliśmy po drugiej kontuzji sportowej syna. Od tamtego czasu... Karolina Wielkie Dzięki!!! (1) Dzięki zabiegom wykonywanym w Gabinecie przez obie Panie Rehabilitantki mój... Beata Wielkie DZIĘKUJĘ!! (1) Za całokształt muszę serdecznie podziękować najlepszej na świecie... Anna