mądra inwestycja we własne zdrowie (1) Zgłosiłyśmy się do p. Emilii z przewlekłymi dolegliwościami typu tu mnie... beata & mania Rekomendacja (1) Poleca Państwa szczególnej uwadze i z pełnym przekonaniem Gabinet... Jan Ujma świetny gabinet (1) Polecam wszystkim gabinet p. Kasi i zabiegi przez nią robione. Miło,... Monika B
Godne polecenia (1) Na przelomie stycznia i lutego b.r. skorzystałam z pomocy w powyższym... Zofia Polecam bardzo (1) Gabinet godzien polecenia w 100%. Jestem po urazie struny głosowej a pracuje... Patryk Bardzo polecam (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam Panie z Fizjo Sport - zwłaszcza Panią... Kasia Polecam! (1) Przemiłe i przeurocze Panie rehabilitantki czego chcieć wiecej :) Zapobiegaja... Mikołaj Albrecht Po zabiegu na łąkotce. (1) W styczniu 2015 roku miałam zabieg na łąkotce, w następnym miesiącu typowe... Bogusława "Sztywny" bark i bóle kręgosłupa (1) Jak trwoga to Fizjo-Sport😆. Ostatnio miałam problemy z barkiem, nie... Beata Bardzo polecam! (1) Do gabinetu Fizjo Sport trafiłam z bardzo silnymi migrenami, które trwają już... Agnieszka Peknieta lakotka oraz syndrom pasma biodrowo-piszczelowego (1) Problem z kolanem wraca do mnie co roku jak bumerang. Wizyt u ortopedow... Aleksandra Jedyni i niepowtarzalni (1) Wracam do tego gabietu, co jakiś czas ze względu na moja siedzącą pracę,... Jarek.S. Przepuklina kręgosłupa (1) Od pięciu lat borykałem się z nawrotami ostrych stanów związanych z... Maciek Ścięgno Achillesa (1) Jestem biegaczem, trafiłem do gabinetu z naderwanym ścięgnem Achillesa.... Daniel Podziekowanie (1) Bardzo dziekuje Pani Emilce za profesjonalny masaz przy kreczu szyi z ktörym... Edyta dziekuje (1) po zabiegu operacyjnym moja noga zostala ograniczona ruchowo do tego... BEATA Nie zapomnę... (1) Od lat mam powypadkowe powracające problemy z lędźwiowym odcinkiem... Mirosław Serdecznie polecam (1) Jestem po zapaleniu nerwu trójdzielnego twarzy, całą prawą stronę twarzy... Dominik Wierny klient od ponad 20 lat (1) Mam 39 lat i właśnie chodzę na rehabilitację po artroskopii kolana. Z racji... Krzysztof B. Bóle głowy (1) Do gabinetu sprowadziły mnie silne bóle głowy. Generalnie już nie miałam... Natalia