POLECAM (1) Bardzo polecam zabiegi w tym gabinecie, profesjonalna obsługa, bardzo miła... barabara świetna fachowa obsługa!!! (1) Pani Kasia i córka Emilia są wspaniałe, tworzą bardzo przyjemną atmosferę, a... Karolina Misiu - opinia (2) Witam miałem okazję korzystać z usług owego Gabinetu, obsługa 6/6... Misiu
Rehabilitacja (1) Pozytywnie zaskoczył mnie profesjonalizm i atmosfera w tym gabinecie! Pani... Bartek super rehabilitacja (1) profesjonalizm w podejściu do klienta i przemiła atmosfera, personel jest... Gosia Polecam! (1) Muszę z przyjemnością pochwalić ten gabinet, a wiem co mówię, bo byłem już w... Tomek :) (1) bardzo miła obsługa oraz profesjonalne podejście do pacjenta. dogodne terminy... Maciej Polecam! (1) Warto znalesc chwile czasu dla siebie i spedzic go wlasnie w tym miejscu!... ola Rewelacja (1) Naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić Gabinet :). Obsługa jak i wiedza na... Mateusz szybko i ze zrozumieniem (1) Bardzo miłe miejsce z rodzinną atmosferą, a przy tym dobrzy fachowcy.... Paweł polecam:) (1) Polecam serdecznie :) Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i atrakcyjne... o. Przemiła atmosfera!!! Zabiegi u Pani Kasi czynią cuda (1) Złote ręce pani Kasi i jej zaangażowanie pomogły mi w walce z ciężką... Pacjentka Polecam !!! (1) Skorzystałam z komputerowego drenażu limfatycznego. Dla mnie efekty... Ania