FoodCatering

Catering

Gdańsk, Stara Stocznia 2

FoodCatering (1) - świetny kontakt - pomoc i elastycznosć w doborze menue - smaczne i dobre... Natalia Paula - opinia (1) Bardzo dobra organizacja i pyszne jedzenie. Wszystko podane bardzo elegancko. Paula Polecam (1) Wszystko smacznie, szybko i przede wszystkim w przystępnych cenach FG
Polecam (1) Skorzystaliśmy z usług cateringowych FoodCareing przy okazji organizowanego... Zuza Foodcatering bal szóstoklasisty szkoła 57 Gdańsk (1) Szczerze polecam FOODCATERING z GDAŃSKA,bardzo uczciwy,słowny właściciel,ceny... Monika Impreza ogrodowa na 35 osób (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi firmy Food Catering, która na naszą... Katarzyna FoodCatering (1) Naprawdę polecam catering w tej Firmie, są godni polecenia, szybka obsługa,... Wiesia Przyjęcie z grillem na około 20 osób (1) Serdecznie dziękuję za bardzo profesjonalne zorganizowanie naszego... Bożena Cambridge University Press - opinia (1) Organizowaliśmy catering z pomocą firmy Food Catering podczas jednej z... Cambridge University Press Przyjęcie urodzinowe Roczek (1) Polecam firmę Foodcatering. Korzystałam z ich usług organizując przyjęcie... Silen Słodki poczęstunek (1) Polecam z czystym sumieniem - 6 pkt za kontakt, elastyczność, dostosowanie... Kasia basicah - opinia (1) Firma zorganizowała dla nas Coctail Party. Jedzenie smaczne, bardzo ładna... basicah Polecam! (2) Firma Food Catering zorganizowała dla naszej firmy wigilię (na ok. 200 osób).... Beata T. Wigilia (1) Kameralna Impreza Wigilijna w Spółce na 20 osób zorganizowana przez... GZE UNIMOR SA Chrzciny w domu (2) Ponieważ nikt nie miał czasu gotować na Chrzciny córeczki, zamówiliśmy... Agnieszka Impreza dla BPH (1) Impreza zorganizowana dla 150os. na poziomie. Jeżeli chodzi o potrawy... Ariel_BPH doskonały wybór (2) W dniu 24.11.2012 organizowaliśmy roczek Naszej pociechy. Na początku były... Kris Chrzciny dla 32 osób (1) Cudownie zorganizowane przyjęcie po Chrzcinach mojej córeczki. Szybka i... Piotr NAJLEPSI W TRÓJMIEŚCIE ! (1) FoodCatering jest NAJLEPSZĄ I NAJBARDZIEJ PROFESJONALNĄ FIRMĄ Z JAKĄ MIAŁAM... Angela C. POLECAM!! (1) Nic dodać nic ująć.....GORĄCO POLECAM współpracę z firmą Food Catering.... Przemek