FoodCatering

Catering

Gdańsk, Stara Stocznia 2

Otwarcie firmy (1) Zamówiłam catering na otwarcie siedziby. Jedzenie pyszne. Dostawa na czas,... Natalia Catering konferencja (Przerwy kawowe + bankiet) (1) Pyszne jedzenie - nie tylko smakowało, ale i cieszyło oko. Sprawna,... Alicja Urodzinowy obiad (1) Zamówiliśmy catering na 20 osób na urodziny córki. Obsługa bezproblemowa i... Paweł
Przyjęcie komunijne na medal (1) Organizowaliśmy przyjęcie komunijne naszej córki w wynajętym pomieszczeniu i... Bogusław wigilia 2015 (1) Foodcatering dostarczył dla nas wigilię firmową. Wszystko odbyło sie szybko... agnieszka Dogodna współpraca (1) Dogodna współpraca. Nie pojawiły się problemy w kontakcie oraz dostosowywanie... a.lewandowska Polecamy!!!Bardzo profesjonalnie! (1) Profesjonalna obsługa konferencji (przerwy kawowe, ciepły obiad). Wszystko... Organizator FoodCatering - polecam (1) Polecam bardzo - profesjonalna i miła obsługa, pyszne dania pięknie podane! Katarzyna Zdecydowanie POLECAM! (1) Współpracuję z FoodCatering od ponad roku przy organizacji szkoleń dla... Agnieszka Godne polecenia (1) FoodCatering wybraliśmy (jako firma) ze względu na atrakcyjne menu oraz... Małgorzata S. Polecamy (1) Bardzo przystępne ceny, świetna obsługa oraz bardzo ładnie podane dania.... Anna Fenomenalne!! (1) Jedzenie pyszne, obsługa super, nie boją się wyzwań! mimo bardzo późnego... Ewa Pyszne jedzenie, pięknie podane ! (1) Korzystałam z firmy Foodcatering z okazji rocznicy mojego ślubu i muszę... Zadowolona klientka bardzo rzetelnie zrealizowana usługa (1) zamówiłam catering dla 40 osób. z Managerem nie widzieliśmy sie do tej pory,... Agnieszka Irmina Olszewska - opinia (1) Bardzo wysoka jakość usług Irmina Olszewska przyjęcie komunijne na 6+ (1) Z usług firmy korzystaliśmy przy okazji organizacji przyjęcia komunijnego... Asia Catering przyjazny firmom (1) Foodcatering kilkukrotnie obsługiwał naszą firmę podczas szkoleń: pełen... Agnieszka Rewelacja (1) Po raz kolejny korzystaliśmy z usług Food Catering, jak zawsze jesteśmy... Katarzyna catering szkoleniowy (1) Polecam! smacznie, terminowo i przede wszystkim w przystępnych cenach. Ola Polecam (1) Korzystałem z oferty cateringowej z okazji przyjęcia ślubnego. Przy bardzo... Mrcin