FoodCatering

Catering

Gdańsk, Stara Stocznia 2

Polecam wszystkim (1) Firma przygotowała dla naszych pracowników(będących w delegacji) posiłki... Irena Chrzciny (1) 1. Imprezka zorganizowana dla15 osób. 2. Jedzenie dobre, bardzo ładnie... MM Pif - opinia (2) Foodcatering organizowało przyjęcie komunijne w domu. Wszystko odbyło się... Pif
Przyjęcie po weselu - poprawiny :-) (1) Firma zorganizowała przyjęcie w domu po weselu. Jedzenie było bardzo smaczne,... Jan Agnieszka - opinia (1) Firma FoodCatering przygotowała dla kursantów i gości naszej firmy przerwę na... Agnieszka polecam (1) Firma Foodcatering przygotowała dla nas przerwę kawową z przekąskami. Od... ewa gorąco polecam (2) Z czystym sumieniem polecam usługi firmy FoodCatering. Propozycje menu... Bogusław wigilia (1) nasza firma już drugi raz skorzystała z usług foodcatering i jesteśmy bardzo... Katarzyna Korkosz Polecam. (1) Firmę polecono mi, więc skorzystałam i polecam sama. Firma zorganizowała... Kasia Szczerze Polecamy. (2) Z czystym sumieniem polecamy z małżonką usługi firmy FoodCatering. Przy... Małgorzata i Marcin lunch biznesowy (2) Firma Foodcatering przygotowała dla naszych klientów biznesowy lunch.... Monika Polecam ! (2) Skorzystałam z usług FoodCatering organizując w domu przyjęcie... Alicja Doskonała jakość w przystępnej cenie. (2) Na początku byłem pełen obaw, zrezygnowałem bowiem z usług kateringowych... Mariusz (Polkomtel) Monika - opinia (1) Z czystem sumieniem polecam tę firmę. Pełen profesjonalizm. Monika ogólnie bardzo słabo (3) Za namową znajomych skorzystaliśmy z usług firmy food-catering jednak mimo... Agnieszka Na małm przyjęciu (3) Przy okazji majówki postanowiliśmy skorzystać z profesjonalnej obsługi... P. i T. Romanowscy polecamy (1) polecamy firme z czystym sumieniem. przygotowanie potraw - smak i ich... s.k. Polecam wszystkim (2) Firma zorganizowała nam przyjęcie komunijne. Dostarczyli stoły,ławy zastawę... Mąsior polecam (1) polecam eda Pyszne (1) Korzystałem z usług wielu firm w trójmieście, ale w końcu znalazłem porządny... Marcin