Foody24 zakończyło swoją działalność (1) Foody24 zakończyło swoją działalność - 23 listopada 2018 Tomasz Dostawa - nieporozumienie (2) Bardzo duża niespójność informacji. Zamawiając jedzenie od poniedziałku.... Adam Dostawy.. (2) Jedzenie smaczne, jednak dostawy psuja calosc.. wielokrotnie bylo podkreslane... Juz nie konsument.
Brak pomysłów na śniadanie, stednio (3) Zamówiłam i sie zawiodłam, został mi tydzień jeszcze ale juz sie nie moge... Malwjna świetne żarcie (3) Najważniejsze jest to, że nie mają słodkich śniadań, konkurencja rypie co... Martucha Pyszne jedzenie! (1) Świetne, smaczne i przede wszystkim zdrowe jedzenie! Polecam gorąco każdemu!... Kasia Catering dietetyczny Foody24 - Trójmiasto (1) Zawsze na czas. Pyszne i zdrowe jedzenie! Polecam! Dawid Duda Bardzo smaczne (1) Foody24 w stosunku do czterech innych firm jakie przyszło mi testować na... Ola :) (1) Zdrowo, smacznie, bez wysiłki. Po rozstaniu stwierdziłem, że czas zabrać się... Marek Z. Najlepszy Dietetyczny Catering w Mieście (1) z racji tego że prowadzę bardzo intensywny tryb życia zawodowego foody24 to... Maciek Wyjątkowo smacznie i apetycznie (1) Będąc na diecie, trzeba się cieszyć każdym posiłkiem. Z tym cateringiem nie... Maria Jedzenie z gwarancją dobrego samopoczucia (1) Trudno opisać wszystkie zalety, bo zachwyt jest ogromny:) Świeżość, pyszne... Mama Smacznie jak u mamy to fakt! (1) Skorzystalam z pakietu testowego 1700 kcal. Kiedy kurier mi go dostarczył... Magdalena Bardzo smaczne posiłki, bardzo duże (1) Przede wszystkim bardzo smaczne i bardzo dużo jedzenia w 2300kcal. Naprawdę w... Jacek G.