Forumowa wymiana usług? :-)

Ciężkie czasy nastały ;-) i tak sobie pomyślałam, że może powymieniamy się szeroko pojętymi usługami?

Wiecie, sprzątanie, mycie okien, godzina siedzenia z dzieckiem forumki, ciasto, własnoręcznie zrobione kolczyki, itd. itp.

Ja oferuję np. makijaż, manicure, pedicure, pazurki żelowe, analizę kolorystyczną, przejrzenie szafy i selekcję garderoby itd. itp.

Co Wy na to?

Łatwiej jest skorzystać z barteru niż wydać pieniądze, więc może się akcja uda, co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Forumowa wymiana usług? :-)

Jay a jakie byś ciasta chciała?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ok dzięki

podnoszę do góry :-)

Goska81 jednak klocki są ale pewnie coś innego się napewno znajdzie. Plenerek jak najbardziej tylko nie w dniu twojego slubu, bo wtedy jesteśmy zajęci ale jakoś później nie ma sprawy. GG mi się coś popsuło a nie masz maila dlatego piszę tu. jakbyś podała maila albo napisała do mnie to będe maila namiar do ciebie
mój mail beata@betrisa.pl

Mam stronę sklepu ale muszę ją zaktualizować, żeby Wam pokazać :P :) żeby obciachu nie było;)

ja-majka - jak uporam się z fasolką po bretońsku i moimi dzieciakami, to Ci wyślę maila (bo tak jak mówiłam, mój dyżurny laptop płyty nie widzi, więc musze się zainstalować na drugim komputerze).

Przepraszam za dwa posty.

Dopisuję maila pol_120@o2.pl, tel. 519 553 993

Może któraś z Was chciałaby upiec mi na święta dwa ciasta, na środę odbiór?

Mieszkam i prowadzę salon kosmetyczny na Ujeścisku w Gdańsku.

Ja oferuję całą kosmetykę manicure, pedi, pazury, masaż, depilację, hennę, zabiegi na ciało(w salonie kosmetycznym).

Jak będę miała jakąś potrzebę to napiszę ;)

Chciałabym na pewno bliżej wiosny trochę fotek profesjonalnych do antyram :)

ja chętnie popilnuję u siebie w domu jakiegoś małego dzieciątka:) -gdańsk-św wojciech (bardzo blisko pruszcza), gdyby ktoś potrzebował korepetycji z przedmiotów ekonomicznych (także rachunkowość, ekonometria itp) - to również chętnie pomogę, mail:j-l1@o2.pl

dosia a masz albo planujesz jakąś stronkę? Ja planuję zakup na wiosnę jakieś parasolki

Sklep/hurtownia/magazyn jest na Wiosny Ludów 4 w Gdańsku, wjeżdża się od Wałowej. Dopiero zaczynamy więc proszę o wyrozumiałość. Robimy teraz mega przeceny na wózki i foteliki, bo planujemy nowe lepsze i pelniejsze zatowarowanie na Nowy Rok. Naszym celem są przede wszystkim atrakcyjne ceny przy zachowaniu estetycznego i solidnego wykonania.Mam nawet fajną parasolkę teraz za 115 zł, gdzie cena standardowa to jakieś 190 zł. Daszek, folia, skrętne blokowane kółka, i co nie zdarza się w tanich parasolkach-możliwość rozłożenia oparcia do pozycji leżącej. Dziecko jak zaśnie w takiej parasolce będzie mogło normalnie wygodnie leżeć a nie wisieć jak pajacyk na sznurku.Moje dziecko jeździło w takiej samej i naprawdę się sprawdziła nam w boju. Latwo sie ją składa i dużo wytrzymuje.

Justyna - no i ta druga część się nie wkleiła, przeslij mi proszę na maila oplontis@wp.pl dziękuję :)

dziękujemy :) Łukaszek właśnie się wydziera, żeby nie było że to aż taki aniołek jest :)

dosia - gdzie jest Twoja firma? Tzn. sklep? Dobrze wiedzieć :-). My będziemy na wiosnę kupować jakąś prostą parasolkę - wózek. Mój mąż mówi, że chce taki najprostszy model, że jakby złożyć, to na plecy i nie ma wózka ;-), ja bym wolała coś wygodniejszego jednak.

Gosia - jak mój mąż będzie coś kwękał o naprawie (wymianie czegoś, itp.) samochodu, to się odezwę. A z tym gazem to może być problem, bo my mamy jakąś dziwną instalację nierobioną w PL i znaleźliśmy jedynie zakład w Osowie, który się tym zajmuje. A np. oderwaną klamkę od przesuwanych drzwi w Maździe MPV wymienicie? Drzwi zamarzły i mój szanowny mąż oderwał klamkę, jaja były dziś, bo jak jechałam, to drzwi odmarzły, czyli wg mądrego samochodu były otwarte, więc nie dał się zamknąć centralnym zamkiem. A otwarte nie były do końca, bo zostały zablokowane wcześniej, zeby Młody nie otwierał od wewnątrz, więc cudem wyłączyłam blokadę i uporałam sie z problemem na 14-stopniowym mrozie. Ufff.

Oj, padam dziś po całym dniu,a warto by zrobić aktualizację naszej listy. Hophop, Agusia :-) , gdzie jesteś? :-).

Dziś z ja-majką wymieniłyśy się usługami :-). Torba pierożków i uszek wzamian za naukę makijażu i porady kosmetyczno-kolorystyczne. Pozdrawiam Łukaszka przy okazji :-).

Tzn ze moge dac super rabat albo wymienic towar za usluge, np strone www, wizytowki, baner reklamowy na plot, czas spedzony z moim dzieckiem (chłopiec 20miesięczny, wesoły i brakuje mu towarzystwa).

Pomysł super. Ja mam sklepo-hurtownie z zabawkami dla niemowląt, fotelikami samochodowymi i wózkami dla dzieci. Ale może warto stworzyć jakąś bazę tych wszystkich usług do wymiany?Ja na przykład potrzebuję prostą stronę internetową na moj nowy pomysł na życie.

Betrisa to moje gg 2211027 będziesz wiedziała dokładnie kiedy mąż będzie chciał wymieniać klocki to daj znać a fotki bardzo chetnie wychodzę za mąż 19 czerwca więc pare fotek w plenerze by się przydało :)

ja wprawdzie nie kierowca ale mąż coś wspominał,że za jakiś czas trzeba będzie klocki zmienić. Jakbyś jakąś fotograficzną usługę kiedyś potrzebowała :).....

naprawdę prowadzę :) wiem ze to dość dziwne zajęcie jak na kobietę :) skrzynie manualne niestety nie prowadzimy instalacji gazowych ale mam przyjaciela ktory tym sie zajmuje mysle ze nie bedzie problemu ze zdobyciem znizek u niego ja natomiast oferuje podstawowe naprawy typu wymiana olei klockow tarcz i wiele wiele innych wszystko jest kwestią dogadania sie co wzamian mysle nad tym :)

aha, rozumiem, dobre i cos, kazdy ruch jest dobry, tylko jedne s brdzioej drugie mniej skuteczne:)