Forumowa wymiana usług? :-)

Ciężkie czasy nastały ;-) i tak sobie pomyślałam, że może powymieniamy się szeroko pojętymi usługami?

Wiecie, sprzątanie, mycie okien, godzina siedzenia z dzieckiem forumki, ciasto, własnoręcznie zrobione kolczyki, itd. itp.

Ja oferuję np. makijaż, manicure, pedicure, pazurki żelowe, analizę kolorystyczną, przejrzenie szafy i selekcję garderoby itd. itp.

Co Wy na to?

Łatwiej jest skorzystać z barteru niż wydać pieniądze, więc może się akcja uda, co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Forumowa wymiana usług? :-)

Olcia, z tego co czytałam w tym harmonogramie co caroca linka dała, to akurat na Stogach (a tam chcemy) zajęcia są dwa razy w tygodniu tylko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A automatyczne skrzynie biegów?

Albo regulacja (i tym podobne zagadnienia) w istalacji gazowej?

Co byś chciała zaoferować konkretnie i co byś chciała wzamian?

Naprawdę prowadzisz warsztat? W sensie Twoja firma? :-))))

Justyna warsztat sie mieści na Oruni specjalizacja skrzynie biegów ale robimy wszystko w autach oprucz blacharki

mysle, ze dieta jest do "zrobienia", po pierszej ciazy mialam ciezsza diete i dalam rade... ale tak jak mowie, spokojnie pojem sobie w swieta, a od stycznia zaczynam prace nad soba :-)

a z tymi G. to szkoda, szkoda, ale jak ja jestem niemobilna, to przy dwojce dzieci ciezko mi gdzies dojezdzac, tym bardziej, ze pol dnia spedzam w pracy. mysle, ze choc troche tym moim dzieciom musze czasu i uwagi poswiecic.

no szkoda, a teraz juz nie mam miejsc, tylko indywidualne zostaja, a jak dieta? dasz rade?

Olcia - u mnie nie ma szans na 3 x w tyg., a juz tym bardziej z dojazdem gdzies.... ja bardzo chcialam do Twojego Klubu G. sie zapisac, ale mialysmy isc z psiapsiola, ktora zaszla w ciaze, a ktora miala mnie "wozic" autem, wiec pomysl upadl....

dziewczyny a znajdziecie czas na 3 razy w tyg?

Justyna - my zawse kupowalysmy karnet na 2 m-ce. Ale faktycznie pogadamy w srode. Do zobaczenia.

Caroca - to co, zapisujemy się i CHODZIMY od stycznia? Mi pasuje, że zajęcia we wtoki i czwartki (bo często w piątki pracuję) i godzina super jak dla mnie. Chyba kupię ten karnet 10 wejść za 80 zł, chyba że z doświadczenia polecasz inną opcję? Ale pogadamy pewnie jeszcze o tym w środę :-).

Gośka - a gdzie ten warsztat? I w czym się specjalizuje?

Super pomysł!!! chyle czoło ja moge zaoferowac pomoc w naprawie auta ponieważ prowadze warsztat samochodowy a wiem jak kobietą czesto sprawia to wielki problem sama nie raz miałam problemy z autkiem wiec zapraszam w zaman hmm tego jeszcze nie wiem :)

rozumiem

nie kochana, nie p[rowadze ogolnych zajec na sali , nie po to sie uczylam:) moj tytul brzmi "osobisty trener fitness i kulturystyki":)raczej indywidualne zajecia, choc mam dwie klientki ktore cw razem

aha w ten sposób, bo myślałam że masz stałe miejsce a tak to lipka troszkę

dla mnie to zaden problem, ale miejsce to problem, wiekszosc mam pan ktore trenuje u nich w domu, tak wola, czuja sie swobodniej, mam panow ale to na silce, a tak, zeby miec miejsce dla mam z dziecmi to ciezko bo musza byc i przewijaki, i lazienki, a takich sal nie ma, a na wlasny fitness klub mnie jeszcze nie stac:( a jest o moim marzeniem

ja tez bym poszla, ale sama to nie mam mobilizacji, a jak z przyjaciolka chodzilysmy, to jedna druga zawsze wyciagala z chalupy :-)

olciaprincessa zastanawiałaś się nad zajęciami dla mam z małymi dziećmi ja osobiście też bym pochodziła :).

:) trzymam kciuki, sama bym z wami pochodzila bo mi wiecznie malo:)

http://www.bluefit.pl/index.php?co=cennik

Pomyślę, ale powiedz mi w jakich dniach i godzinach ten aerobic jest i ile kosztuje karnet?