Forumowa wymiana usług? :-)

Ciężkie czasy nastały ;-) i tak sobie pomyślałam, że może powymieniamy się szeroko pojętymi usługami?

Wiecie, sprzątanie, mycie okien, godzina siedzenia z dzieckiem forumki, ciasto, własnoręcznie zrobione kolczyki, itd. itp.

Ja oferuję np. makijaż, manicure, pedicure, pazurki żelowe, analizę kolorystyczną, przejrzenie szafy i selekcję garderoby itd. itp.

Co Wy na to?

Łatwiej jest skorzystać z barteru niż wydać pieniądze, więc może się akcja uda, co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Forumowa wymiana usług? :-)

Świetny wątek. Ja mam do zaoferowania swój czas którego mam nadmiar. Mogę zająć się dziećmi (uwielbiam dzieci dla mnie sama radość), pomóc z angielskiego, mam samochód więc mogę pomoc transportowo :)

A w zamian to nie wiem... :) (pazurki nowe np.)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

caroca wieczorem postaram sie wyslac diete, ale koniecznie musisz zaczac cw, kup sobie w empiku plyte chic z jillian michaels " schudnij w 30 dni" babka daje niezly wycisk, jeden trenig trwa raptem pol godz, wiec mozna tyle wygospodarowac w ciagu dnia:) pozdrawiam

Za tydzień zrobimy zdjęcie :-). Ja jak zwykle o tym zapomniałam....

:-)

wkleje nastepnym razem, czyli ok. 23.12, bo teraz nie pstryknelam fotki :(

Caroca, a możesz wkleić fotkę pazurków?

Cześc’, dziewczynki! Świetny wątek! Chciałabym do Was dołączyc’ i zaoferowac’ swój czas:)Tzn, mogę załatwic’ wszystko na mieście, co potrzebujecie, a na co - nie macie czasu (i nie musicie byc’ osobiście), np. zrobic’ zakupy dla Mam, które się zajmują Maleństwem; dla Pracujacych do późna: wysłac’ list na poczcie, zrobic’ opłaty, zawieźc’ coś, odebrac’, dla Narzeczonych: pojechac’ po ofertę do cukierni, katalog do salonu, czy przywieźc’ wzorniki. Mogę również pośredniczyc’ między dwiema forumkami, tzn. Przewieźc’ z punktu A do punktu B i z powrotem rzeczy, którymi się wymieniły:), a nie mają czasu się osobiście spotkac’:)Z kuchn umiemi: mielone, schabowe, zupki;)))

Dziewczyny nasza wymiana uslug z Justyna wyszla super - przynajmniej dla mnie, polecam serdecznie pazurki u Justyny, moje sa baaardzo ladne!

karolinka napisałam maila

Moje pranie wróciło od Carocy czyściutkie :-).

Iwonka, to będziemy musiały się umówić na wspólny spacer :-) Ja wożę codziennie starszą córę do przedszkola na NH :-)

Betrisa podaje tutaj bo mam problem z pocztą w pracy, wymiary foremek do piernika: 63/27, 23/37, 13/31 i 11/26, napisz mi proszę maila w której byś chciała piernik, co do dobioru to najlpiej jak mi napiszesz na maila swój numer kom. bo od środy idę na urlop i nie będę miała neta, a dziś coś mnie znów choroba bierze więc jak będę chora to mój mąż ci go przywiezie a fotki zrobimy po świętach :)

ja wprowadzam się na NH w styczniu a moja córcia ma 4 m-ce :-)

Dziewczyny watek genialny!
Sama nie wiem jak to się stało że korzystając od wielu lat z portalu trojmiasto.pl dopiero teraz obczaiłam że jest tu też forum!
Sama jestem mamą 2 dzieciaków (4,5 latki i 4,5 miesięczniaka).
Chętnie skorzystałabym z porad odnośnie makijażu i w ogóle zadbania o siebie po ciąży, bo mój obecny stan jest opłakany. Odezwę się do Was po Świętach, bo teraz to mam w domu chore dzieciaczki.
Jeśli chodzi o wymianę usług to ja ze swojej strony mogę raczej zaproponować pewną odpłatność. No ale to już będę się kontaktowała z foremkami, z których usług chciałabym skorzystać.
Acha- szukam koleżanki, jakiejś fajnej mamuśki z osiedla CPR lub okolicy.

upup

ja-majka - wysłałam Ci maila z potwierdzeniem i przypomnieniem o sobocie :-).

My z Carocą już jesteśmy prawie wymienione usługami, tzn. manicure dokonany, jutro dostanę spowrotem (z dostawą do domu - więc usługa luksusowa) furę moich wypranych chemicznie rzeczy :-)))).

Dziewczyny, którym miałam wysłać maila tunik. Jak tylko podładuję baterie do aparatu, to pstyrykam foty i Wam wyślę. Pamiętam, tylko ostatnio dużo się dzieje.

nie ma problemu karolinka. Tylko wcześniej ubierz choinkę,żeby było fajne tło :)

Betrisa rozmiary foremek do piernika podam Ci w poniedziałek bo jadę dziś do siebie i tam mam jeszcze jedną do zmierzenia :)

Super wątek!
Ja mogę zrobić jakieś ciacha, albo coś ugotować. Polecam ogórkową, pomidorową lub bogracz. Tę ostatnią musiałam ostatnio tydzień w tydzień robić dla męża, tak mu smakowała :)

hej ja też jestem z gdyni i interesuje mnie gdzie można za mełe pieniązki pójśc do fryzjera-mogę prosi o namiary
dominika-b1@o2.pl

ja niestety gotowac nie umiem a mam dziecko 8 miesięczne ale moge pomóc w sprzataniu np albo zajac sie dzieckiem :)

Jestem z Gdyni Chyloni :)))) Podaj mi koniecznie namiary na tegi fryzjera Pozdrawiam