Fotograf (1) Polecam uslugi fotografa z Weddingonfire wynajelismy go na wesele oraz na... adamoo jeśli chodzi o ślub (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług pana Marka. Wszystko było tak jak... Agat Śłubne foto (1) Gorąco polecam. Zdjęcia śliczne. Kontakt wzorowy. Ten Pan naprawdę potrafić... as
warto, polecam!!! (1) Goraco polecam fotografa. Swietny kontakt, mily człowiek, super fotki w... maq108 Zdjęcia ślubne (Kościół + zabawa weselna) (1) Pan Marek obiecywał, że nie będzie widoczny na ślubie (przynajmniej dla nas)... Jakub Fotografie apartamentów - polecam (1) Pan Marek zjawia się punktualnie, zdjęcia robi wspaniałe. Nieruchomości na... Wiola Super:) (1) 13.10.2012 Miałam przyjemność współpracy z p. Markiem. Zdjęcia wyszły po... Kamila S. Jesteśmy zadowoleni (1) Pan Marek jest osobą słowną, profesjonalnie podchodzi do zlecenia. Zdjecia... Blanka i Przemek Wesele-reportaż (1) Zdjęcia wykonane przez p. Marka były prezentem ślubnym. Był to strzał w 10.... Beata Fantastyczny, profesjonalny, kreatywny fotograf (1) Pan Marek jest wg mnie niezwykle utalentowanym młodym człowiekiem. Widać, że... Ewcia Justyna Kosecka - opinia (1) Pan Puszcz fotografował nasz ślub i wesele w październiku. Bez problemu... Justyna Kosecka Polecam w 100% (1) Z wielką przyjemnością polecamy Pana Marka każdemu, kto chciałby aby jego... Marzena POLECAMY !!! (1) Chcielibyśmy wszystkim bardzo gorąco polecić korzystanie z usług FotoClique /... Agata i Michał :) Solidność (1) Z pełną odpowiedzialnością możemy polecić tego fotografa.Zdjęcia nietuzinkowe... Dagmara Fotograf z klasą (1) Współpracę z Panem Markiem Puszczem firma BanGlob kontynuujem od kilku lat.... Aldona Matyjaszek Nietuzinkowość warsztatu. (1) Zaprosiłam Pana Marka na sesję zdjęciową do mojego Ogródka Przedszkolnego... Agnieszka Struck zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie polecam, fotograf-pasjonat znający się na swojej pracy,... Kasia Pełen profesjonalizm (1) Pan Marek wykonał kawał dobrej roboty, zdjęcia są na prawdę piękne, aż miło... Monika Fotograf - opinia (1) Wybraliśmy pana Marka, aby uwiecznił nasz ślub i wesele. Po miesiącu... Agnieszka Profesjonalna i miła obsługa a fotografie...piękne... (1) Pan Marek - Fotograf wykonał niesamowitą pracę w dniu naszego ślubu, a także... Emilia Lewandowska