Fotograf I Kamerzysta na wesele. 3.05.2024

Temat dostępny też na forum: Wesele
Dzień dobry, Jak w temacie. Czy znacie i polecacie jakiś zespół foto wideo na ten termin.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fotograf I Kamerzysta na wesele. 3.05.2024

Jestem początkującym fotografem. Szukam Pary która chciałaby mieć zdjęcia z tego dnia (przygotowań, ceremonii i przyjęcia) nie ponosząc przy tym kosztu. Jeśli macie Państwo już znalezionego fotografa mogę być tym drugim który postara się uchwycić chwilę których może nie uchwycić ten pierwszy.

My korzystaliśmy z usług Stangiel Studio. Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu finalnego. Zapytajcie o termin jest to Fotograf ślubny Pomorskie a dokładnie z Gdańska . Mają też usługi wideo wybraliśmy ich w pakiecie .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

My korzystaliśmy z usług Stangiel Studio. Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu finalnego. Zapytajcie o termin jest to Fotograf ślubny Pomorskie a dokładnie z Gdańska . Mają też usługi wideo wybraliśmy ich w pakiecie .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

My korzystaliśmy z tej ekipy https://obiektywnia.pl/rebel-records-wideofilmowanie-i-fotografia-dron-4k,f211

Inne tematy z forum

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...